Mustafa Kartoğlu'ndan aşı yorumu: Biz ne ara bu kadar ırkçı olduk anlamdım!
Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu, 24 TV’de katılmış olduğu ‘Analiz Sentez’ programında Libya’ya yapılan aşı yardımına karşı çıkanlara tepki göstererek ” Biz ne ara bu kadar ırkçı olduk? Ben bunu anlamadım” dedi.
Video Player is loading.
This is a modal window.
Video oynatılamadı, ağ ya da sunucu hatası veya belirtilen format desteklenmiyor.
Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu, 24 TV’de katılmış olduğu ‘Analiz Sentez’ programında Libya’ya yapılan aşı yardımına karşı çıkanlara tepki göstererek ” Biz ne ara bu kadar ırkçı olduk? Ben bunu anlamadım” dedi. Kartoğlu, Libya’ya aşı yardımına karşı olanların aynı zamanda aşıya da karşı olduklarını söyledi ve mizahi bir dille bu kişilerin nerede yetişip, nerede büyüyüp, yazları kışları nerede geçirdiklerini merak ettiğini belirterek tepki gösterdi.
Bu durumun ırkçılık ile ilgi olmadığını kendi de biliyor.. Kendi halkı her gün yüzlerce vefat ile karşı karşıya iken ve kendimiz aşı üretemezken, ortada aşı falan kalmamışken yardım neyimize diyor halk..