GÜNCEL

Hadi Özışık, Tayyip Erdoğan ve Biden'in çekilen karesinin perde arkasını anlattı!

Bürüksel'de NATO zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan'ı Biden'nin buluşması sonrasında çekilen fotoğrafın perde arkasını anlattı.

Geçtiğimiz gün Brüksel'de gerçekleşen NATO Zirvesi'nde birçok ülkenin lideri bir araya geldi. Merakla beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesi öncesi, liderler kısa bir görüşme yaptı. Bu görüşmede, Erdoğan'ın henüz ayağa kalkmadığı ve Biden'ın ondan yüksekte olduğu bir anı dış basın algı malzemesi haline getirdi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın Erdoğan'a doğru geldiği ve Erdoğan'ın onu selamlamak için ayağa kalktığı açıkça görülmesine rağmen Reuters ve AFP bilen önde gelen basın yayın kurumları bunu bir algı malzemesi haline getirdi. Hadi Özışık, Perde Arkası' programında o fotoğrafı değerlendirdi. 

Hadi Özışık, 'Dışarda FETÖ kaçkını bir şerefsiz var. Emre Uslu. Aşşağılık herif. Haysiyetsiz herif. Ya ağır konuşcam, küfür edicem de size saygısızlık etmek istemiyorum diyerek ateş püskürdü. FETÖ'cü gazeteci Emre Uslu'nun, Tayyip Erdoğan'la Biden'in selamlaşma anını çarpıtarak verdiği twetlerini tek tek ele alan Hadi Özışık küplere bindi.

Yorumlar