GÜNCEL

Erdoğan'ın o videosu Habertürk ile Erdoğan'ı karşı karşıya getirdi!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin teşkilatları ile bayramlaşma konuşması sırasında gözleri kapandı. Habertürk yazarı Fatih Altaylı bu videonun bant yayını olduğunu düşünmüş ve isim vermeden İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ekibini eleştirmişti. İnternethaber Yönetim Kurulu Başkan'ı Hadi Özışık, olayın perde arkasını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramlaşma mesajında konuşurken uyuyakaldı. Konuşmasının ortasında duraksayan ve gözleri kapanan Erdoğan, birkaç saniye sonra sözlerine kaldığı yerden devam etti. Habertürk yazarı Fatih Altaylı bu videonun bant yayını olduğunu düşünmüş ve isim vermeden İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ekibini eleştirmişti. 

Bunun üzerine, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Habertürk'e tepki gösterdi. Yalan haber, karalama ve dezenformasyon ile mücadelemiz sürüyor. Habertürk, karalama, dezenformasyon ve yalan haberden bir türlü vazgeçmiyor" dedi. İnternethaber Yönetim Kurulu Başkan'ı Hadi Özışık, yaşanılan sürecin perde arakasını değerlendirdi.

Yorumlar 1 yorum