MEDYA KÖŞESİ

Zaman yeni aboneler peşinde!

Ekrem Dumanlı bugün Zaman gazetesinin yeni abone kampanyasının ulaştığı noktayı ve eldeki sonuçları yazmış...

Zaman yeni aboneler peşinde!

GAZETECİLER.COM - Ekrem Dumanlı bugün de her Pazartesi yaptığı gibi gazetesindeki gelişmeleri paylaşmış okurlarıyla. Dumanlı'nın daha önce de duyurduğu gibi Zaman gazetesi yeni abone kampanyasının yoğunluğunu yaşmakta. Dumanlı bugün kampanyanın ulaştığı noktayı ve eldeki sonuçları

"İşte seferberliğin bilançosu

Hatırlanacağı gibi geçen hafta bu sütunda abone kampanyası için büyük bir gönül seferberliği başlatıldığını ifade etmeye çalışmıştık. Bürolarımız tarafından düzenlenen abone programlarına yazı işlerimizin ve yazarlarımızın katılacağını beyan etmiştik. Gerçekten de öyle oldu. Anadolu, abone heyecanına başta yazar kadromuz olmak üzere yayın mutfağımızı da dahil etti.

İstanbul'da düzenlenen ve başta Bursa olmak üzere Marmara'dan pek çok şehrin misafir olduğu üç programa katıldıktan sonra Antep'e gitmiş, arkadaşlarımızın gayretini yerinde müşahede etme imkânı bulmuştum. Son olarak Antalya'nın nazik davetine icabet etme fırsatı yakaladım. Muhteşemdi. O sırada anlatılanlardan öğrendim ki Ekonomi editörümüz Turhan Bozkurt, Denizli ve İzmir'de beş ayrı programa iştirak etmiş. İzmir'den gelen bir arkadaşımız programları anlatırken gözlerinin içi gülüyordu. Onun naklettiklerini dinlerken 'Kim nerede aynı heyecana vesile oluyor?' diye sorma gereği duydum. İşte kısa bir liste:

Yayın danışmanımız Hamdullah Öztürk, Adana, Konya. Her daim abone kampanyalarına en çok destek veren Hüseyin Gülerce Bey, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Yalova, Düzce... Genel Yayın Yönetmen Yardımcımız Mehmet Kamış İzmir, köşe yazarımız ve Aksiyon Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu Mersin, Adana, Erzurum, Ankara... Ekonomi yazarımız Doç. Dr. İbrahim Öztürk Kırıkkale, Kürsü sayfamızın editörü Süleyman Sargın Kırşehir, Aile sayfamızın editörü Serhat Şeftali Afyonkarahisar, Cihan Genel Müdürü ve köşe yazarımız Abdülhamit Bilici İzmir, okur editörümüz Hasan Sutay İzmir, Today's Zaman Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt Ankara, Aksiyon Ankara Temsilcisi İdris Gürsoy Ankara.

Bürolarımızın bana ulaştırdığı liste kısaca ve şimdilik böyle. Bu hafta bu listenin daha da zenginleşeceğini söylüyorlar. Mesela Kerim Balcı şu an sadece Ereğli'deki programa katılmış gözüküyor ama Malatya ve Kayseri'deki programlara da katılacağını biliyorum. Mesele sadece tiraj artırma değil. Yüz yüze gelme, heyecana ortak olma, Zaman sevdasını paylaşma. Temsilciliklerimiz yayın mutfağının tanınmış simaları ile okur taleplerini bir araya getirip (çakışmaya sebebiyet vermeden) çok güzel programlara imza atıyorlar. Ali Bulaç'ın da Anadolu'da birkaç ile gideceğini söyledi arkadaşlar. Mümtaz'er Türköne İzmir'de düzenlenecek abone kampanyasına davet edilmiş. Duyduğumda 'Bravo İzmir'e!' demekten kendimi alamadım. Zaman'ın ruhuna yürekten inanan çok harika bir kadro, bu seferberlikte yapılacak her kucaklaşma teklifine açık.

Aceleye gerek yok. Kampanya daha yeni başladı sayılır. Bu ayın sonuna kadar devam edecek bu heyecan değil sadece Zaman için, basın tarihi için bile takdire şayan bir sayfa açacak. Yolun açık olsun ey muhteşem okur!"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar