MEDYA KÖŞESİ

Zaman Gazetesi 1 milyon eşiğini aştı

Ekrem Dumanlı bu iddiada... Gazetesinden de köşesinden de ilan ediyor...

Zaman Gazetesi 1 milyon eşiğini aştı
GAZETECİLER.COM - Zaman Gazetesi bir süredir sıkı bir çalışma yürütüyordu.
Yazarları Anadolu yollarına düşmüş...
Hedef 1 milyon tirajı aşmak olmuştu...
Psikolojik sınır olan 1 milyona Zaman sonunda ulaştı...

Ekrem Dumanlı bugün köşesinden ilan ediyor...
Diyor ki:

"Şimdi bir milyona ulaştı gazeteniz. Bu durumu içine sindiremeyenler çıkabilir. Olsun. Dünyanın en modern satış tekniği olan abone sistemini diline dolayanlara aldırış ederek zaman kaybedecek değiliz elbet. Dünyanın en önemli tiraj denetim firması tarafından (BPA) denetlenen satış rakamlarımızı kimseye ispat etmek zorunda değiliz. Gerçek ortada. Allah yolumuzu açık eylesin..."

Zaman Gazetesi'nin ilk sayfasından da okurlarına ZAMAN 1 MİLYON EŞİĞİNİ AŞTI duyurusu yaptı...

MEDYA CEMAATE SALDIRIYOR

Ekrem Dumanlı'nın bugünkü köşesinde medyaya "cemaate yönelik kara propaganda" suçlaması da yer alıyor... Dumanlı bu konuda şunları yazmış:

"Şimdilerde yeni bir cinnet senaryosu gündemde. Dün irtica kelimesine yüklenen mana ve çerçevede yürütülen kara propaganda son dönemde cemaat üzerine odaklanmış durumda. Varsa yoksa cemaat! Yalanın bini bir para. İftiranın haddi hesabı yok. Belli ki birileri, birilerine 'atış serbest' demiş ve var güçleriyle kafalarında ürettikleri heyulaya karşı savaş emri vermiş. Hızını alamamış dar bir zümre, cemaat adını verdikleri yapı hakkında kara propagandaya yurtdışında da devam ediyor; üstelik yalan yanlış bilgiler eşliğinde gammazlayarak, yalan söyleyerek, iftira ederek..."

Dumanlı'nın yazısının tamamı
ÇOK OKUNANLAR