MEDYA KÖŞESİ

Yuh artık! Babaoğlu öfkeden deliye döndü!

Ynei bir reality Show başlıyor.. Çirkinlikte son nokta denilebilecek bir program... Haşmet Babaoğlu da yeni show'a öfke saçıyor...

Yuh artık! Babaoğlu öfkeden deliye döndü!

Daha dün vermiştik, "rezalette son perde" diye bugün aynı konuyu Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu yazdı, "Yok artık! Yuh!" dedi.. Neye mi? Hani şu Fox Network Amerika'da yeni bir reality show'a başlıyor ya. İşten atma show'u işte ona öfke saçıyor Sabah yazarı ve  "bize müstehak" diyor...

(...) Fox Network Amerika'da yeni bir reality show'a başlıyormuş. Bütün ajanslar bir heyecan bu haberi geçiyor.
Ne mi?
Şimdi global ekonomik krizle birlikte işten çıkarmalar da büyüyor ya...
" İşten çıkarma "dan daha sert, gerilim yaratıcı ve reyting kazandıracak bir reality show olabilir mi, demiş Fox yöneticileri ve yapımcı şirket.
Ve karar vermişler. Her hafta küçülmek zorunda olan bir şirket ekrana gelecek ve şirket yöneticileri oturup tartışarak, çalışanlarla mülakat yaparak atılacak elemana karar verecek!
Programın adı Someone's Gotta Go!
Yani "Biri Gidecek!"
Yok artık! Yuh!
Dediniz değil mi?

(...) Ama bize müstahak bu ekran yoluyla yayılan çürüme! 

Televizyon "ahlakdışılık" denilince aklına hemen kendi apış arası ve başkalarının cinselliği gelen sersemlere müstahak! Zamanında Tutti Frutti'yi rezillik, reality show'ları normal televizyonculuk sananlar şimdiki reyting hesaplarının kötücüllüğünü kavrayabilirler mi?
Bize müstahak!
"Halk bunu seviyor, ne yapalım" diyen televizyonculara ağzımız bir karış açık da kalsa "evet, haklısın" diyen aydınlara müstahak!
Başkasının acısını, sıkıntısını, kaybedişini seyredince " ben iyiyim ya " diye sevinen; "dedikodu olsun da nasıl olursa olsun" diyen kitlelere müstahak!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar