MEDYA KÖŞESİ

Yoldaş medya suçlaması Can Ataklı'yı çıldırttı!

"Yandaş, yoldaş ve candaş medya" kavramaları gazetecilerin birbirine düşürdü. Can Ataklı canlı yayında çıldırdı, hakaretler havada uçuştu...

Yoldaş medya suçlaması Can Ataklı'yı çıldırttı!
GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranlarında yayınlan 1 Gün ateşli bie medya polemiğine sahne oldu. Star yazarı Mehmet Metiner ile Vatan yazarı Can Ataklı canlı yayında kapıştı. Tartışmaya damgasını vuran ise Ataklı'nın ağır suçlamaları oldu.

Son günlerde gündemden hiç düşmeyen "yandaş, yoldaş ve candaş medya" kavramaları gazetecilerin birbirine düşürdü. Can Ataklı ve Mehmet Metiner canlı yayında öyle bir polemik yaşadılar ki hakaretler, suçlamalar havada uçuştu. Yayına telefonla katılan Ataklı yoldaş medya suçlamaları karşısında adeta kendini kaybetti. Mehmet Metiner'i hedef alan Vatan yazarı açtı ağzını yumdu gözünü. 'Seni adam yerine koyup konuşturuyorlar ama söylediklerine bak' diyen Ataklı, hükümet yanlısı medyayı topa tuttu.

Habertürk televizyonunda yayınlanan "1 Gün" programına katılan gazeteci-yazar Mehmet Metiner ve bir diğer gazeteci-yazar Can Ataklı, canlı yayında birbirlerine hakarete varan söylemlerde bulundular.

İŞTE O ANLAR...

Yorumlar