MEDYA KÖŞESİ

Yılmaz Özdil tatilden çok hızlı döndü

Teee Batman filminde seyircileri tarayanı manşet yaptılar, Batmanlı şehidi lütfedip tek sütun bile yapmadılar.

Yılmaz Özdil tatilden çok hızlı döndü
GAZETECİLER.COM - Geçtiğimiz hafta 'Yıllık izninin bir bölümünü kullanan' Yılmaz Özdil, bugün Hürriyet'teki köşesinde iş başı yaptı.

Özdil, tatilde de çalıştığını kanıtlarcasına, yokluğunu aratmayacak bir yazıyla okurlarını selamladı. "Cümleten hoş bulduk" başlıklı yazısında Özdil, tatildeyken olan biteni yazdı ve ekledi: Netice itibariyle, üç gün izin yaptık, bunlar oldu, beş gün izin yapsak, sayfaya sığmayacaktı...

İşte Özdil tatil yaparken olanlar:

Uçak n'ooldu, uçak?

Hani çıkarılacaktı?
Füze kanıtı filan...
Tık yok.

*

Balıkların yanına gitti diye, hepimizi balık hafızalı sanıyorlar heralde.

*

Helikopter düştü bu arada... Allah'tan karaya düştü, şehitleri toplamak için el âlemin Nautilus'una gerek kalmadı. Uçağı Suriye düşürdü diyen Genelkurmay, bu sefer kimin düşürdüğünü değil, kimin düşürmediğini açıkladı, PKK düşürmedi, asla düşüremez dedi. Suriye'nin düşürmesi makul, PKK'nın düşürmesi rencide edici demek ki.

*

16 günde, 1, 2, 3, 4, 5, 6,
7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,
15, 16 şehit var... Teee Batman filminde seyircileri tarayanı manşet yaptılar, Batmanlı şehidi lütfedip tek sütun bile yapmadılar.

*

(...)  Güya hapisteki mebusları çıkarmak için kanun çıkardılar, katiller çıktı, mebuslar hâlâ içerde... Aslında haklılar. Mebuslar "kuvvetli suç şüphesi" olduğu için bırakılmıyor, öbürlerinde şüphe müphe yok, bildiğin telle boğmuşlar. Üstelik, efendi gibi anlatıyorlar, evet boğduk, bugün olsa gene boğarız, pişman değiliz diyorlar, daha ne? Mebuslar ise, direniyor, bas bas suçsuzuz diye bağırıyorlar. Suçluların bırakıldığını, suçsuzların yakalandığını öğrenemediler bi türlü.

*

Keriz Feneri de ak'landı.
Dolandırıcılık yokmuş...
Fitrelerinizi bekliyorlar.

*

(...) Kükremiş sel gibiyiz dediler, hakikaten dediklerini yaptılar, Samsun'u sel bastı. Kapıcı çocukları okumasın diye bize karşı çıkıyorlar dediler, toki selinde kapıcı çocukları boğuldu.(...)

Milletin polisi olun, iktidarın kapıkulu olmayın dedik, anlatamadık. Bizim anlatamadığımızı, AKP mebusunun oğlu anlattı. Polisleri menemen bardağı gibi duvara dizdi, fırçasını kaydı. Helal olsun. Eli değmişken, bi de suratlarına biber gazı sıksaydı, daha şık olurdu. Malum, o polis arkadaşlar 12 senede 628 ton biber gazı sıkmışlar gözümüze... Men dakka dukka yani.

(...) Ha diyeceksin ki, Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'un fethini 53 günde bitirdi, bunlar 53 gündür Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün alt tarafı asfaltını bitiremiyor... Orası ayrı.

(...) Beri yandan... Ayıptır söylemesi, dünyada ilk kez günlük köşe yazılarından tiyatro yapıldığını, İsim Şehir Hayvan'ın kabare haline getirildiğini yazmıştım. Ayıptır söylemesi, kapalı gişe oynuyor.

Bugün Bodrum'da, yarın Alaçatı'da.

*

Netice itibariyle, üç gün izin yaptık, bunlar oldu, beş gün izin yapsak, sayfaya sığmayacaktı... Ve, maalesef işbaşı yaptık. Çevreye vereceğimiz zarar için şimdiden özür dileriz. Hoş bulduk.

ÇOK OKUNANLAR