MEDYA KÖŞESİ

Yıldıray Oğur Hürriyet'den özür bekliyor

Taraf yazarı Yıldıray Oğur'un medya eleştirileri devam ediyor. Oğur söylemediği bir söz üstünden yapılan eleştirileri yanıtladı, Yılmaz Özdil'e çaktı!

Yıldıray Oğur Hürriyet'den özür bekliyor
GAZETECİLER.COM
Taraf yazarı Yıldıray Oğur'un medya eleştirileri devam ediyor. 'Ergenekon öyle bir örgüt ki, O'na üye olduğunu bile bilmeyenler var' dediği iddia edilen Oğur, böyle bir şey söylmediğini, konuşmasının bütünü içinde böyle anlaşılacak bir şey de söylemediğini yazmıştı. Ama Yılmaz Özdil'in de konuyu köşesinde alay konusu yapmasına cevapsız kalmamış Oğur.

Pardon demek ruha iyi gelir  

Söylemediğim o ünlü söz üzerine atlayıp yazı döşenenler arasında Yılmaz Özdil de varmış.

Söylenmemiş bir söz, yazılmamış bir yazı olur da, o ıskalar mı? İhtisası bunun üstüne.

Birkaç hafta önce Yasemin Çongar’ın Milliyet’te çıkmış yazısı diye internette bulduğu bir yazının üzerine atlayıp Taraf’a had bildirmeye kalkmıştı. Sonra o yazı Fikret Bila’nın çıktı. “Bu ülkede her şey olunabiliyor ama rezil olunamıyor”a güvenip bir pardon bile demeden yeni maceralara atıldı bu forwardlanma rekortmeni. Hem açıklama yapsa ne olacak. Yasemin Çongar yazısı forwardlana forwardlana aya bile ulaşmıştır. “Pardon diyememek bir Hürriyet basın ilkesi” galiba derken Mehmet Y. Yılmaz’ın benimle ilgili açıklaması geldi. Komik olan aynı gün bunu yazmama rağmen onun açıklamamı Nagehan Alçı’dan alıp kullanması. Okumuyorum sizi numaralarınız hoş da, okumaya bile tenezzül etmediğiniz insanlar üzerine ne diye yazıyorsunuz?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar