MEDYA KÖŞESİ

Yiğit çocuk Başbuğ'un istifasını istedi

Habertürk'ün Yiğit Bulut'u yine bol keseden sallayıp, bir de Başbuğ'a kendince ültimatom vermiş...

Yiğit çocuk Başbuğ'un istifasını istedi

GAZETECİLER.COM - Şu Yiğit Bulut alem doğrusu... Bu kez Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a takmış kafayı... Bir de kafa tutuyor ki sormayın; "Ya gereğini yap ya istifa et" diye ültimatom veriyor...

Bakın nasıl atıp tutmuş yine; 

"GENELKURMAY Başkanı sürekli açıklama yapıyor, vurgu aynı:TSK'ya karşı asimetrik bir savaş var! Artık ezberledik; VAR... Birileri "TSK'ya karşı inanılmaz bir savaş içinde"!! Peki var da "Sen ne yaptın" diye adama sormazlar mı? Ne yapalım; vatandaş olarak elimize kazmayı, küreği alıp askere yardıma mı koşalım?
Oturulan makam "ağlama" koltuğu mu?
(...) Sevgili dostlar, Genelkurmay Başkanı kusura bakmasın ama tavrından bir vatandaş olarak hem sıkıldım, hem de umutsuzluğa kapılmaya başladım!
Soruyorum; size kim saldırıyor?
Nereden yönetiliyor? Bu adamlar kimlere hizmet ediyor? Açıkla Sayın Başbuğ, açıkla! Sonu kime giderse, gitsin. Üstündeki üniformanın hakkını vermenin günü bugün değilse ne zaman? Gerektiğinde "gereğini yapamama" durumu nasıl açıklanabilir?
(...)
İddialar "doğru" ve Başbuğ olaylardan bu kadar habersiz ve "kontrolü dışındaysa" da istifa etmelidir. Olaylar "komplo" ve bu iş bu kadar ileri gidebiliyor ve Başbuğ gereğini ' yapamıyorsa da istifa etmelidir. "

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar