MEDYA KÖŞESİ

Yiğit Bulut'un yazıları neden yayınlanmıyor?

Ertuğrul Özkök'e posta koyan Yiğit Bulut'un Refarns gazetesindeki yazılarının kesilmesinin nedeni, hangi bağlantıyı ortaya çıkarmış olması?

Yiğit Bulut'un yazıları neden yayınlanmıyor?

Yiğit Bulut'un bir süredir Refarans gazetesindeki yazıları yayınlanmıyor... Kulislerde konuşulanlara göre bunun nedeni de Yiğit Bulut'un Ertuğrul Özkök'ü hedef alan yazısı...  

Star gazetesi Şamil Tayyar ise bunun başka bir nedeni daha olabileceğini söylüyor... Ona göre ise neden, Yiğit Bulut'ın Özkök'ün Almanya bağlantısını ortaya çıkarmış olması...

(...) Bulut’un geçen hafta bir TV kanalında yaptığı açıklamada ‘Artık Ergenekon’a inanıyorum, Almanya bağlantısı mutlaka çözülmelidir’ sözü, yukarıdaki soruyla ilintili midir? Yoksa kavga geçen yıl mı başladı? Almanya’da 9 Türk’ün yanarak can vermesi üzerine Hürriyet’in Almanya baskısındaki Bulut’a ait ‘Yak Bir Türk’ başlıklı yazının manşete taşınması mı fitili ateşledi? Bulut, o gündür bugündür Hürriyet’in Almanya baskısında neden yazmıyor? Manşeti atan Kerem Çalışkan, İstanbul’a neden sürüldü?

Bu süreçte Doğan Grubu’nun iş ortağı Bild Genel Yayın Yönetmeni Kai Dikman’ın rolü ne olabilir?

Erdoğan’ın Davos çıkışına tepki gösteren Bild, Deniz Feneri sürecinde köprü görevi üstlenmiş midir?

Açıkçası, Bulut’la Özkök arasındaki kavganın sadece o malum yazıdan kaynaklanmadığını, Ergenekon ile Almanya bağlantısına dikkat çekmesinin tesadüf olmadığını düşünüyorum.

Kimbilir, gün gelir, yiğit adam ona da açıklık getirir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum