MEDYA KÖŞESİ

Yiğit Bulut Başbuğ ve Erdoğan'a isyan etti!

Yiğit Bulut Habertürk ekranlarında İlker Başbuğ'a ve Başbakan Erdoğan'a sert eleştiriler yöneltirken adeta çıldırdı.

Yiğit Bulut Başbuğ ve Erdoğan'a isyan etti!
GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranlarında Yiğit Bulut isyanı canlı yayındaki tartışmaya damgasını vurdu. Bulut kendi moderatörlüğünü yaptığı programda Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a ve Başbakan Erdoğan'a sert eleştiriler yöneltirken adeta çıldırdı.

Yükselen şiddet dalgasının tartışıldığı programın sonlarında doğru moderatör olarak değil bie vatandaş olarak söz alan Bulut açtı ağzını yumdu gözünü. Genelkurmay Başkanı Başbuğ'un Hakkari'deki karakola yapılan PKK saldırısını kaç kişinin yaptığı yönündeki açıklamarındaki çelişkileri hatırlatan Bulut, 'Bizimle dalga mı geçiyorsunuz kardeşim, bizi aptal mı sanıyorsunuz' dedi.

"İlker Başbuğ, önce 50-60 kişi dedi. Sonra gazeteciler biraz üstüne gidince 100 dedi. Demek ki biraz daha üstüne gitseler 150 diyecek. Biraz daha gitseler 200 diyecek. Nedir bu Allah aşkına? Hadi Başbuğ'a inanalım, dağdaki çobanı gören AMerika nasıl görmüyor o kadar insanı. Bi de sayı veriyor. 57 kişi diyor. Nereden biliyorsun kardeşim? Başbakan gidip mevzideki askerin yanağını okşuyor, Başbuğ yemekhanede askerin yanağını okşuyor. Bu iş gidip karavanadan yemek yiyerek olmuyor. Bunlar işin şov kısmı. Diğeri diyorki çoban sandık bir kaç bomba attık. Çobana niye atıyorsun bombayı o da ayrı mesele. 12 terörist ve 12 asker ölmüş. Nasıl oluyor da savunma yapanla saldıran aynı kaybı veriyor. Savunma yapan her zaman daha az kayıp verir. 1'e 10, 1'e 15 olması gerekir. Şaka değil vergi veriyoruz. Amerika'da böyle bir şey olursa adamı topa koyup atarlar. Şaka mı yapıyorlar anlamıyorum gerçekten."

İşte o anlar:

Yorumlar