MEDYA KÖŞESİ

Yeşilçay'ın bakıcısı İzdivaçta konuştu

Nurgül Yeşilçay'ın sert suçlamalar yaptığı bakıcı izdivaçın gelin adaylarından biri çıktı. İlahe Hanım, ATV'de Esra Erol'a konuştu...

Yeşilçay'ın bakıcısı İzdivaçta konuştu
GAZETECİLER.COM
Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın çocuğunun bakıcısına yönelttiği suçlamalarla başlayan polemik izdivaçlık oldu. Yeşilçay'ın suçladığı çocuk bakıcısı, Esra Erol'un programına gelin adaylarından biri olduğu anlaşılınca polemik izdivaça da bulaştı.

Yeşilçay'ın çocuğu Osman Nejat'ın bakıcısı olan ve Esra Erol'la Evlen Benimle'nin gelin adaylarından olan İlahe Hanım canlı yayında konuştu. Esra Erol, gündemdeki tartışmayı hatırlatarak İlahe Hanım'a suçlamaları sordu. Programa telefonla katılan İlahe Hanım, 'şimdi konuşmak istemiyorum' diyerek herkesi şaşırttı.

Perşembe günü stüdyoya gelerek herşeyi anlatmak ve bu konuyu kapatmak istediğini söyleyen gelin adayı Cuma günü de evleneceğini vurguladı. Erol'un ısrarlarına rağmen Nurgül Yeşilçay'ın suçlamalarına dair bir şey söylemeyen gelin adayı "Perşembe'yi bekleyin" dedi.

BAKICIYLA KAVGA

İlahe adındaki Azeri bakıcısı, evlenmek için “Esra Erol’da Evlen Benimle” programına başvurdu ve yayına katıldığı günlerde de işini ihmal ettiği iddia ediliyor. Yeşilçay, geçtiğimiz gün otel odasına gelen bakıcıyla oğlu Osman Nejat’la ilgilenmediği için tartıştı ve eline aldığı vazoyla genç kadının üzerine yürüdü. 5 dakika sonra sakinleşen Yeşilçay, bakıcıdan özür dileyip banyodaki çamaşırları toplamasını istedi. Yeşilçay’ın tepkisinden korkan bakıcı, onun bu isteğini fırsat bilerek apar topar odadan çıkıp kaçtı.

İşte o anlar:

ÇOK OKUNANLAR