MEDYA KÖŞESİ

Yeni Şafak'tan utanç verici manşet!

Akşam gazetesinden Mehveş Evin Yeni Şafak'ın Vatan internet yayın yönetmeni Aylin Duruoğlu manşetini hiç mi hiç beğenmedi!

Yeni Şafak'tan utanç verici manşet!

Vatan gazetesinin internet yayın yönetmeni Aylin Duruoğlu tutuklandı.  Bu tutuklamaya  bir çok gazete ve gazeteci tepki gösterdi.

Ancak Yeni Şafak gazetesi öyle bir manşet attı ki, suçluluğu ispatlanmamış Duruoğlu'nu suçlar nitelikteydi. Zaten Akşam yazarı Mehveş Evin'de bu yüzden taktı manşete ve Yeni Şafak'ın manşetini utanç verici buldu!

(...) Geçen hafta Yeni Şafak gazetesi utanç verici bir manşet attı. Habere göre, şu anda tutuklu bulunan Vatan gazetesinin internet yayın yönetmeni Aylin Duruoğlu'yu, bir teknede dolarlarla verdiği poz yakmıştı.
Söz konusu manşetin 'kanıtı' olan fotoğraf ise yoktu! Temsili bir tekne resmini kullanan Yeni Şafak, belli ki polis veya MİT'teki haber kaynağına o kadar güveniyor ki bu fotoğrafın varlığına inanmış!
Hadi diyelim ki böyle bir fotoğraf var ve Aylin, bir teknede dolarlarla poz verdi. Bu, onun 'terörist' olduğunun kanıtı mıdır?
Aylin Duruoğlu, suçu kanıtlanana dek masumdur. Bunu idrak edemeyen ve zor durumdaki meslektaşlarına çamur atmaktan imtina etmeyen zihniyet, ahlaksızın önde gidenidir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum