MEDYA KÖŞESİ

Yeni Şafak'ın manşeti 'yok artık' dedirtti!

Yeni Şafak AKP'ye oy çağrısı yaptı yetinmedi, muhalefet partilerine gidecek oyların adresini 'çeteler ve faşizm' olarak tarif etti.

Yeni Şafak'ın manşeti 'yok artık' dedirtti!
GAZETECİLER.COM
Yeni Şafak gazetesi günün en ilginç manşetiyle dikkat çekiyor. Gazete, seçimler AKP'ye oy çağrısı yaparken, CHP, BDP ve MHP'yi ise 'çeteler faşizm'in ittifakı olarak tanımladı.

Gazetelerin köşe yazarları ardı ardına oylarının rengini açıklarken Yeni Şafak işi bir adım daha iler götürdü ve hem AKP'ye oy çağrısı yaptı hem de muhalefet partilerini 'Çeteler ve faşizm' bloku olarak tanımladı. AKP'ye verilecek oyların demokrasiye verilmiş olacağını yazan gazete muhalefet partilerine gidecek oyların adresini 'çeteler ve faşizm' olarak tarif etti.

[photos]

İşte Yeni Şafak'ın ilginç seçim çağrısı:

Ya çeteler ya demokrasi
Türkiye, hayati önem taşıyan genel seçimler için yarın sandık başına gidecek. 50 milyon seçmen, darbe ürünü anayasayı değiştirerek özgürlükleri genişletmeyi vaat eden AK Parti ile Silivri-Kandil destekli BDP-CHP-MHP ittifakı arasında tercih yapacak. Kamu vicdanı, terörist cenazelerini bahane edip bölgede Kandil-Ergenekon kaos planını devreye sokan BDP ve kepenk müttefiki CHP'yi oylayacak. Halk, darbeden yargılanan Ergenekon ve Balyoz sanıklarını Meclis'e taşıma planına cevap verecek