GÜNÜN MUHABİRİ

Yeni Şafak

Yazı işleri...

Yeni Şafak
GAZETECİLER.COM (ÖZEL) Cezayir, Fas ve Tunus temaslarını tamamlayan Başbakan Erdoğan, Türkiye'ye döndü. Erdoğan'ı taşıyan uçak, saat 01:45'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

ERDOĞAN'I KARŞILAMAK İÇİN HAVALİMANINA AKIN ETTİLER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini  karşılamak için Atatürk Havalimanı'nda toplanan kalabalık gruba, havalimanına getirilen seçim otobüsünden seslendi.

Erdoğan'ın konuşması sık sık "İstanbul burada çapulcular nerede" ve "Dik dur eğilme bu millet seninle" sloganlarıyla kesildi.

MİTİNG GİBİ KONUŞMA TEK GAZETENİN MANŞETİNDE

Geceyarısında saat 2'den sonra gerçekleşen miting havasındaki konuşma bugün sadece bir tek gazetenin manşetinde hakettiği yeri buldu.

Diğer gazetelerin manşetlerinde Başbakan Erdoğan'ın Tunus'ta dün yaptığı konuşmadan alıntılanan sözler vardı.  

5 GAZETE "CANIM FEDA" İLE PİŞTİ OLDU

"Demokratik taleplere canım feda" başlığı 5 gazetenin pişti olmasına neden oldu. Star, Türkiye, Habertürk, Sabah ve Zaman gazeteleri Başbakan'ın bu sözlerini manşetine taşıdı.

Yeni Şafak gazetesi ise, gece taşra baskısını yaptıktan sonra gazetenin şehir baskıları için Başbakan'ın gece yarısı yaptığı konuşmayı takip etti ve sabahın erken saatlerinde Başbakan'ın konuşmasından çarpıcı bir ilk sayfa hazırladı.

Yeni Şafak yazıişleri bu çalışması ile günün muhabiri olmayı haketti.

ÇOK OKUNANLAR