MEDYA KÖŞESİ

Yeni Şafak yazarından cemaate kıyamet tehditi!

Yeni Şafak'ın sivri kalemlerinden yusuf Kaplan cemaate seslendiği yazısında "tehdit" kıvamında bir uyarıda bulundu: Tevbe edin!

Yeni Şafak yazarından cemaate kıyamet tehditi!
GAZETECİLER.COM
Yeni Şafak gazetesinin İslamcı kalemlerinden Yusuf Kaplan bugünkü yazısında Gülen Cemaati'ne seslendi ve "tedit" kıvamında bir uyarıda bulundu. Cemaatin ABD ve İsrail odaklı uluslararası angajmanları olduğunu iddia eden Yeni Şafak yazarı "tevbe edin yoksa kıyameti bekleyin" dedi.

İşte Kaplan'ın yazısındaki ilgili bölüm:

ALLAH'A TEVBE EDİN, MİLLETTEN ÖZÜR DİLEYİN! YOKSA KIYAMETİ BEKLEYİN!

Burada şunu söylemek zorundayım: Ben, kışkırtıcılık yapacak son adamım. Bunu, Cemaat'in hukukunu, dershaneleri sonuna kadar savunarak gösterdim burada.

Fakat sonuçta, bölgenin umudu olduğunu gösteren bir lidere 'kahrolsun Erdoğan!', dünyada kimsesizlerin vicdanı olduğunu kanıtlayan küresel bir hayır kurumuna 'kahrolsun İHH!' diyebilen; bu yetmiyormuş gibi, bir de 'İsrail'den, ABD'den medet uman!' bir 'Cemaat', ülkem adına, Müslümanlar adına, insanlık adına korkutuyor beni.

Cemaat'in iyiniyetli yöneticilerinden ve mensuplarından tek bir ricam var: Bu milletten özür dileyin, Allah'a tevbe edin! Yoksa, kıyameti bekleyin -Allah muhafaza!

YUSUF KAPLAN TÜM YAZILARI