MEDYA KÖŞESİ

Yeni Şafak yazarı paketi Erdoğan'dan önce açıklamış!

Demokratkileşem paketinde neler olacağına dair yazılan çok sayıda kulise karşın Abülkadir Selvi adeta nokta atışı yaptığı yazılar günün kazananı oldu...

Yeni Şafak yazarı paketi Erdoğan'dan önce açıklamış!
GAZETECİLER.COM
Başbakan Erdoğan'ın demokratikleşme paketini detayları ile açıklaması ile merak edilen sorular yanıtını bulurkengünün kazananı Yeni Şafak yazarı ve Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi oldu. Bugünkü köşesinde paketin içeriğinde neler olacağını yazan Selvi adeta tulum çıkarttı ve tartışmalı bütün başlıklarda 12'den vurmuş oldu.

Paketin içeriğinde neler olacağına dair sayısız kulis ve köşe yazısı yazılırken Abdülkadir Selvi açık ara ipi göğüsleyen isim oldu. Pakette olup olmayacağı bile belirsiz olan başlıkları detayları ile köşesinde yazan Selvi, seçim barajı ve anadilde eğitim gibi tartışmalı konuların pakette nasıl yer bulacağını da tam olarak bildi. Hatta Heybeliada Ruhban okulu gibi pakette yer almayacak başlıkları da bildi. Selvi, paketteki diğer başlıklarda da hedefi tutturarak son zamanların isabet oranı en yüksek kulisine imza atmış oldu.

ABDÜLKADİR SELVİ'NİN TÜM YAZILARI