MEDYA KÖŞESİ

Yeni Şafak yazarı cemaatin son hamlesini yazdı

AKP ile cemaat arasındaki savaşı yakında takip eden isimlerden Yeni Şafak yazarı Cem Küçük yine çok konuşulacak iddialarda bulundu...

Yeni Şafak yazarı cemaatin son hamlesini yazdı
GAZETECİLER.COM
Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük, AKP ile cemaat savaşında önemli bir eşiğin dönüldüğünü kaydederken yine hayli çarpıcı iddialarda bulundu.

SON HAMLEYİ 15 ŞUBAT'TA YAPACAKLAR

Başbakan Erdoğan ve bazı bakanları dinleyen devlet içindeki paralel yapının yolun sonuna geldiğini savunan Cem Küçük, Başbakanlık Teftiş Kurulu (BTK) nihai raporunun Erdoğan'a sunulduğu ve savcılığa iletildiğini yazdı. Erdoğan'ın ofisine böcek koyan şahsın çok yakında savcılığa ifade vereceğini kaydeden Küçük, bu yapının yabancı istihbarat örgütleriyle işbirliği yaptığını ve casusluktan yargılanacağını iddia etti. Küçük cemaatin yeni hamlesini 15 Şubat'ta yapacağını ilan ettiğini ama bunun içi boş bir tehtid olduğunu, asıl amacın korku yaymak olduğunu yazdı.

İşte Küçük'ün yazısındaki ilgili bölüm:

İMAMLAR TOPLANTI ÜSTÜNE TOPLANTI YAPIYOR

Emniyet-yargı cuntası istediğini alamadı. Nisan ayından itibaren bakanları atayacaklarını düşünenler, anahtar teslim devleti ele geçireceklerinin hesabını yapan paralel yapı şu anda hayal kırıklığına uğramış durumda. İmamlar toplantı üstüne toplantı yapıyorlar.

CUNTANIN 15 ŞUBAT TEHTİDİNİN İÇİ BOŞ

Artık bu cunta için sonun başlangıcına gelmiş durumdayız. Emirlerindeki polis, yargı mensupları ya da kamuda çalışan üyelerine 'Sakin olun, yine gücü ele geçireceğiz' telkinleri yapılıyor ama iş işten geçti. Öte yandan 15 Şubat'ta yeni bir tezgâhın içinde olduklarını sosyal medyadaki sahte hesaplarla dile getiriyorlar. Artık bu saatten sonra bir şey elde edecekleri yok. Sadece akıllarınca korku yayıyorlar.

HÜKÜMETİ DİNLEYEN "PARALELLER" YABANCILARLA ÇALIŞAN CASUSLAR

Devletin elindeki enstrümanlar her zaman daha çoktur. Yakın zamanda başlayacak casusluk soruşturmasıyla bu illegal yapının bütün kirli işleri birer birer deşifre olacak. Başbakanlık Teftiş Kurulu (BTK) nihai raporunu Erdoğan'a sundu ve savcılığa iletti. Raporu inceleyen savcılar casusluk üzerinde soruşturmalarını devam ettiriyorlar. Şubat 2012'de Başbakan Erdoğan'ın evinde ve dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in ofisinde dinleme cihazları bulunmuştu. Kalemden bile küçük cihazları devletin en tepesindeki isimlerin odalarına koyanlar uluslararası bazı istihbarat teşkilatlarıyla da bağlantı içindeler. Yani açıkça vatana ihanet suçu işliyorlar. Bu cihazları yerleştirenin ismi ve hangi abisinden emir aldığı bile belli. Bu cihazların ne kadar süreyle odalarda kaldığı TÜBİTAK'tan alınan raporla teyit edildi. Sadece elde edilen dinleme verilerinin nereye ya da kimlere aktarıldığı bilinmiyor.

BÖCEĞİ KOYAN ŞAHSIN İFADESİ ÇOK YAKINDA ALINACAK

Savcılık yakın bir zamanda böceği koyduğu BTK'da yazılı olan kişinin ifadesini alacak. Sonra soruşturmanın genişleyip genişleyemeyeceği belli olacak. Şahsi fikrim genişleyeceği yönünde. 7 Şubat'ta Hakan Fidan'ı devirip polis içinden kendi adamını MİT'in başına getirmek isteyen cunta zaten dinlemenin baş faili durumunda. Bu cuntaya kimlerden talimat gittiği biliniyor. İhbar mektupları da bu bilgileri doğruluyor.

CEM KÜÇÜK TÜM YAZILARI