MEDYA KÖŞESİ

Yeni Şafak yazarı AK Parti'ye çaktı

Hilal Kaplan seçimlere 20 gün kala Ak Parti'ye yüklendi ve okurlarını şaşırttı.

Yeni Şafak yazarı AK Parti'ye çaktı

GAZETECİLER.COM - Hilal Kaplan seçimlere 20 gün kala Yeni Şafak okurlarını yine şaşırttı. "Başörtülü aday yoksa oy da yok" kampanyasından beklediği sonucu alamayan Hilal Kaplan AK Parti'ye yönelttiği eleştirilerin dozunu arttırdı!

Çıraklıktan ustalığa Ak Parti'nin asabiyesi başlıklı yazısında "Dokuz yıldır iktidarda olan bir partinin, yılların getirdiği yıpranmaya rağmen toplumun yarısına yakının desteğini hâlâ arkasında bulması başarılması zor bir iş olsa gerek. Ak Parti'ye oy vermeyen pek çok insanın aklının bir köşesinde "Nasılsa iktidar olacaklar" düşüncesinin verdiği rahatlıkla hareket ettiği de göz önüne alınırsa bu başarı daha da kayda değer bir hal alıyor." dedi ve şöyle devam etti:

Ancak seçim öncesi Ak Parti'nin benimsediği söylem ve duruşa baktığımızda, kurucu asabiyeden bir kopuş olduğunu sezmek mümkün. Değişim kelimesini dilinden düşürmeyen partililer artık istikrar diyor. Zaten seçim kampanyasının ana sloganı da "İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün".

(...) "Lider, ülkesi ve milletinin geleceği için vardır. Değişimi yönlendirecek olan liderlerdir. Lider değişime direnirse, halkın taleplerine kulak tıkarsa zalimleşir, halka kulak verirse tarihte, gönüllerde dualarla yer alır."