MEDYA KÖŞESİ

Yeni Şafak Muhtardan Özür Diledi!..

Yeni Şafak Bülent Arınç'a suikast iddialarıyla ilgili yaptığı bir haberin asılsız çıkması sonrası özür diledi. İşte detaylar:

Yeni Şafak Muhtardan Özür Diledi!..

Yeni Şafak, Bülent Arınç'a suikast iddialarıyla gündeme gelen Ankara'nın Çukurambar Mahallesi'nde, Muhtar Mehmet İhsan Gülbudak'ın Genelkurmay'a çağrıldığı haberi asılsız çıkması üzerine özür diledi.

İŞTE YENİ ŞAFAK'IN ÖZRÜ...

"Dünkü Yeni Şafak'ta Çukurambar Mahalle Muhtarı M.İhsan Gülbudak'ın Genelkurmay'a çağrıldığına dair bir haber yer almıştır. Haberde Muhtar Gülbudak'ın Genelkurmay Karargahı'na götürüldüğü belirtilmiştir. Yapılan inceleme sonucunda muhabirimizin Muhtar Gülbudak'ın Genelkurmay'la ilgili bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra "Ben Genelkurmay'a gidiyorum" diyerek oradan ayrıldığına tanık olduğu anlaşılmıştır. Haberin İstanbul'daki haber merkezine ilk aktarılışı sırasında yanlış aksettirildiği, bu yüzden 1. sayfaya da yanlış yansıtıldığı görülmüştür. Yeni Şafak'ın yayın ilkelerine de aykırı düşen bu durumdan dolayı başta okuyucularımız olmak üzere türm taraflardan özür dileriz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum