MEDYA KÖŞESİ

Yeni Akit yazarının isteğine bakın hele!

Bayrama daha çok var diyor... Hükümetten o arada yazarları halletmesini istiyor. Listede vermiş...

Yeni Akit yazarının isteğine bakın hele!
GAZETECİLER.COM - Yener Dönmez için Yeni Akit Gazetesi'nin yazarı diyeceğiz de okuduğumuz satırlardan sonra "yazar" demeye dilimiz varmıyor...
Barış yerine savaş çığlığı atan...
Kanla yazısını yazmak için sabırsızlanan...
"Bayrama daha çok var" deyip, "hükümetten o arada yazarları halletmesini" isteyen bir zihniyet...

Kendince bir de liste sunmuş...
Taraf yazarlarının tamamının, Hasan Cemal'in, Birand'ın, Ruşen Çakır'ın ve daha bir çok yazarın ipinin çekilmesini istemiş.

İşte o satırlar:

ÖNCE MEDYA HALLEDİLSİN

"Erdoğan önceki günkü açıklamasında, bölücü teröre karşı kararlı mesajlar verdi. "Ramazan'a hürmeten sabrediyoruz. Ayın bitiminde barışın miladı farklı olacak. Bıçak kemiğe dayandı" dedi. Anlaşılan bayramdan sonra çok kapsamlı bir operasyon yapılacak PKK'ya karşı.
Ancak Bayram'a daha iki hafta var. O zamana kadar acil birtakım yapısal düzenlemeler ve teknik altyapı çalışmaları yapılabilir. Terör örgütünün kamuoyu oluşturmasına fırsat veren medyaya gerekli yaptırımlar uygulanabilir.

Bu konu çok önemli...
Milliyet, Taraf ve Hürriyet gibi gazetelerin terör örgütünün propagandasına hizmet eden yayınlarına asla müsaade edilmemeli.

LİSTE DE VERMİŞ

Başta Osmanlı'yı maceradan maceraya sürükleyen İttihat Terakki'nin Mason Paşası'nın torunu Hasan Cemal ile Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu, Oral Çalışlar, Mehmet Ali Birand, Ece Temelkuran, Ruşen Çakır, Can Dündar, Nuray Mert, Mehmet Altan ve Taraf yazarlarının tümünün açılım masallarına prim verilmemeli.

(...) Özetin özeti: Sözün bittiği yerdeyiz.
Gereken siyasi kararlılık gösterilmeli...
Kandil kesinlikle ama kesinlikle vurulmalı...