MEDYA KÖŞESİ

Ya annem cilveliymiş ya babam uyuşturucu almış

Televizyonun sevilen yüzlerinden birisi olan Defne Joy Foster, canlı yayında öyle bir laflar etti ki sunucuyu bile şaşırttı.

Ya annem cilveliymiş ya babam uyuşturucu almış

Habertürk'te 'Burası Hafta Sonu' programını yapan Oylum Talu'nun konuğu renkli kişiliğiyle ekranlara neşe getiren programcı Defne Joy Foster idi.

Babasının Amerika Alabamalı bir zenci olduğunu anlatan Foster, esprili bir ifadeyle"Biz Alabama 'Hasköylü'yüz! Bildiğin pamuk toplanan o ailelerden geliyoruz yani. Ben anlatsam bizimkilerin çektiği çileyi, damağın düşer" diye konuştu.

Annesinin sarışın açık tenli bir kadın olduğunu söyleyen Defne Joy Foster, anne ve babasının biraraya gelmesiyle ilgili olarak ise hayli ilginç bir açıklama yaptı:

"Benim babam kalkmış bu kadar zencilerin arasında, adam zenci zaten, annemle evlenmiş ve beni doğurmuşlar. Anlamıyorum! Çok uyuşturucu kullanıyorlardı herhalde! Öyle düşünüyorum. Yıllar da o yıllardı çünkü."

O dönem Hippiler'in dönemi olduğunu söyleyen Defne Joy Foster, "Herhalde öyle. Yoksa adamın o şuuru yerinden gitmese, adama o kadar acı çektirmişler beyazlar, kölelik falan filan, onu yaşadıktan sonra, bilmiyorum yani. Ya da annem çok cilveliymiş" diyerek ekran başındakileri de güldürdü.

Televizyon Gazetesi.com

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar