MEDYA KÖŞESİ

Vatan 'yer yok ablacığım yazma' dedi

"Kardeşim, niye yazmıyorsun?" diye günlerdir sorup durdu beni internetten takip eden dostlar. Arkadaşlar! Merak edecek

Vatan 'yer yok ablacığım yazma' dedi
GAZETECİLER.COM

Hayret bir şey...
Bir yazar kendine gelen mesajı nasıl okumaz aklımız almıyor...
Yok efendim; mail mesajı değil bu...
"İstiskal" mesajı...
"İstenmiyorsun, istifa et!" mesajı...
Biz bunu en iyi bilenlerden biriyiz...
"İlân geldi yarın yazına yer yok" dendi mi anlar bir gün sonra "sağlık nedenleriyle hepinizi Allaha ısmarladım" der ve çekip giderdik...
Mutlu Tönbekici ise "anlamazdan" gelenlerden...
Neymiş?..
"İlân yok yazını koyamayacağız" dendiğinde internette yazmak da içinden gelmezmiş...
Çünkü çok tembelmiş...
Yerseniz...
Bakın nasıl...


Tembel ayının gündemi

"Kardeşim, niye yazmıyorsun?" diye günlerdir sorup durdu beni internetten takip eden dostlar. Arkadaşlar! Merak edecek bir şey yoktur. Gazetemiz (bilhassa 6. sayfası) son haftalarda bol miktarda ilan almakta. Tam sayfalar, sağlı sollu sayfalar, iç dış sağ sol, orta saha, er yar ilan dolu. (Ne mutlu bize! Onlar bizim maaşımız, sigortamız, yazılmayan fazla mesaimiz.)

Ne oluyor bu kadar çok ilan alınca? Gazetede bana yazacak yer kalmıyor. Şahsımın da ne kader üşengeç, hadi elimizi korkak alıştırmayalım, açık açık yazalım, “tembel” olduğunu da bilmeyen yok, değil mi?

İşte bundan dolayıdır “yer yok ablacım, yazma” dediği zaman pek sevgili yöneticilerimiz, ben de hiiiç “o vakit internete yazayım da kendimi unutturmayayım triplerine girmiyorum.”

Hata mı? Kuvvetle muhtemel. Zira internet icat oldu, mertlik bozuldu, milletin günde 5 kere (hiç üşenmeden) yazısını yenilediği (ve hemen akabinde şunu şunu yazdım diye tivitlediği (bkz: Cüneyt Özdemir) günlerdeyiz, nedir bendeki bu lakaytlık..

Mutlu Tönbekici'nin yazısının tamamını okumak için tıklayın.
ÇOK OKUNANLAR