MEDYA KÖŞESİ

Vatan yazarı kızıyla ilk gecesini yazdı!

Tönbekici, koruyucu anne olarak bakımını üstlendiği "kızı" S. ile beraber geçirdiği ilk geceyi köşesine taşıdı ve Koruyucu annelikte ilk gece nasıl geçti? sorusuna yanıt verdi.

Vatan yazarı kızıyla ilk gecesini yazdı!
GAZETECİLER.COM - Vatan gazetesi yazarı Mutlu Tönbekici, koruyucu anne olarak bakımını üstlendiği "kızı" S. ile beraber geçirdiği ilk geceyi köşesine taşıdı ve  Koruyucu annelikte ilk gece nasıl geçti? sorusuna yanıt verdi.

"Sen şimdi bana tam anlamıyla gökten zembille indin."  diyen Tönbekici yazısına şöyle devam etti:

HAZIRLIKLI OL ANAN KAFANI ÜTÜLEYECEK

Yeni kuşaksın, 'zembil'in ne olduğunu bilmezsin. Hemen açıklayayım: Sepet demek. Hazırdan örülmüş bildiğin saplı sepet. Farsçadan gelmiş Türkçeye. Aslı "zanbîl". (Anan kelimelere biraz meraklıdır, her şeyin aslını astarını illa bilmek ister, şimdiden hazır ol, kafanı zar zar ütüleyecek...)

ASLINDA TAM İSTEDİĞİM GİBİSİN

... bir İsviçre saati olmuşsun! Acıkma saatin belli, uyuma saatin belli, su içme saatin belli... Hatta galiba kaka saatin bile... Üstelik sallamadan, uğraşmadan kendi kendine uyuma becerin de var. Harika! Aslında tam istediğim gibisin. 

ARTIK SÖZ KONUSU OLAN SENSİN

Ve lakin gel gör ki anan öyle değil... Hahahaha! Her daim her yere ya geç kalır ya da son saniyesinde yetişir... Planladığı hiçbir şeyi saatinde, saati geçtim gününde yapamaz.. 

Ama artık işler değişti. Artık sensin söz konusu olan... 


Tönbekici'nin kızıyla ilk gecesini anlattığı köşe yazısını buradan okuyabilirsiniz.