MEDYA KÖŞESİ

Vadi'nin Yakışıklı'sının sonu fena oldu

Kurtlar Vadisi Pusu'da Yakışıklı'nın sonu çok kötü oldu... Türk bayrağının yanındaki bir direğe asıldı...

Vadi'nin Yakışıklı'sının sonu fena oldu

GAZETECİLER.COM - Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Aksiyonu bol olan bölümde, Yakışıklı'nın sonu kötü oldu... Aşk-ı Memnu'da ise yine sevişme sahnesi vardı. RTÜK'den uyarı alan Behlül ile Bihter bu kez giyinik sevişti...

Gecenin reyting galibi ise Kurtlar Vadisi Pusu oldu... Kurtlar, Aşk-ı Memnu'ya açık fark atarak zirvede yer aldı... 

İşte her iki dizinin özeti

İSKENDER'İ KAÇKAR KURTARDI!

Dizinin 70. bölümünün final sahnesi, Ünsal Kemal'in İskender'i teslim etmemek için Polat'ın silahının önüne geçmesi ile son bulmuştu. Yeni bölüm Polat'ın, Ünsal Kemal'i ayağından vurması ile başladı.



Ancak İskender suya atlamayı başardı. Polat ile yaralı Ünsal Kemal de arkadan suya atladılar ancak İskender çoktan kayıplara karışmıştı. Onu düştüğü yerden kurtaran ise Turan Kaçkar'dı.

 [page_end]

YAKIŞIKLI'DAN POLAT'A MESAJ VAR!

Polat'ın İskender'i kaçırdığı an ise Yakışıklı, Abdulhey ve Kazım'ın kontrolünden kurtulup kaçtı. Memati ile Polat ise Kazım ve Abdulhey'e ulaşamayınca, öldüklerinden şüphelendiler.  Polat ve Memati, Yakışıklı'yı sakladıkları depoya gelince ise beklemedikleri bir manzarayla karşılaştılar.

Yakışıklı, Kazım ile Abdulhey'i birbirine bağlayarak Polat'a bir de not bırakmıştı. "Adamlarını bir gün gönder de eğiteyim" yazan notu okuyan Polat ise oldukça sinirlendi...

 [page_end]

İSKENDER'İN DE ZAAFI VAR!

İskender, 70. bölümde vurulan kızı Funda'yı son bir kez daha görmeyi kafasına koymuştu. Turan Kaçkar'ın koruması altında Berlin'e götürülme kararı alınan Funda'yı görmek için mutlaka onu izleyeceğini anlayan Müsteşar Ünsal ise hastaneden yaralı çıkıp peşine düştü.
 

Uçakta kızını son kez gören İskender, aracı ile ayrılırken Ünsal Kemal tarafından yakalanıp cezaevine gönderildi. İskender'in kızına olan zaafı, O'nu hapishanede savcı önüne çıkarttı.. Ancak Gladio'nun kemaralı heykelinin hapishanede savcı tarafından sorgusunun alındığı odada olduğunu gören İskender, hiç bir şey açıklamadı.

İskender'in tüm sakladığı belgeler  Lawrence Aron Feller'in eline Turan Kaçkar aracılığı ile ulaştı. Kendileri hakkında ve Bülent Uras hakkındaki dosyaları silen Aron Feller, geriye kalan tüm listenin Turan Kaçkar'ın gazetesinde yayımlanması emrini verdi.


 [page_end]

YAKIŞIKLI'NIN SONU FENA OLDU

"Adamlarını eğiteyim" mesajına çok sinirlenen Polat, Davut Tataroğlu'nun adamı Yıldız'dan zorla Yakışıklı'nın yerini öğrendi. Bir rezidansta, sevgilisi ile beraber kalan Yakışıklı, karşısında bir anda Polat'ı görünce "Eğitime mi geldin?" diye sordu.

Daha sonra Polat'dan feci halde dayak yiyen Yakışıklı, Aron Feller'in deşifre olmaması için kendisini "Sahiplerim seni bulur" diyerek camdan aşağı attı. Polat'da Yakışıklı'nın odasındaki at kafası tarzındaki kamerayı bulup Aron Feller'e bir mesaj gönderdi. Polat, Yakışıklı'yı direğe asıpe Yakışıklı'nın kendisine gönderdiği mesajıda üzerine iliştirdi. 



BABANI BEN VURDUM

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 71. bölümünün final sahnesi Ebru ile Polat arasında geçti. Polat, Ebru'ya babasını öldüren kişinin kendisi olduğunu açıkladı.

Sakin mizacı ile öne çıkan Ebru ise şoke eden bir tutum sergiliyor. Eline silahı alıp Polat'a doğrulttuğu sırada gerçeği anlayıp sordu;  "Hangisi öldürdü? Memati mi, Abdulhey mi?" Dizi bu sahne ile bitti.




AŞK-I MEMNU'DA NELER OLDU?
BİHTER İLE BEHLÜL YİNE YATAĞA GİRDİ
İŞTE DİZİ ÖZETİ
[page_end]

BEHLÜL İLE BİHTER GİYİNİK SEVİŞTİ

Aşk-ı Memnun bugün yine sevişme sahnesiyle gündeme damga vurdu!
Fakat bir önceki sahnelerin çok açık olması sebebiyle RTÜK'ten uyarı alan dizi yapımcıları bu kez temkinliydi.
Nasıl mı?
Behlül ve Bihter sahildeki aşk yuvalarında yine beraber oldular.
Fakat bu sefer soyunmadılar...
Araya yastık da koymadılar...
Zira giyinik seviştiler...

Öyle şehvet uyandıracak sahneler de yoktu...
Evde olan biten herşeyi bilen Beşir ise yine faaliyetteydi...

[photos]

KATYA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRIR

Heyecandan dolayı eli ayağı titreyen Nihal'i Katya görür. Nihal'in ardından mutfaktan çıkan Behlül'ü de gören Katya durumu hemen Firdevs Hanım'a anlatır.

Bunu öğrenen Firdevs Hanım zevkten dört köşe olur. Bihter'in Adnan Bey'le ilişkisini ayakta tutmaya çalışan Firdevs Hanım, Katya'dan duyduklarını hemen Bihter'e anlatır.

BİHTER'İN KISKANÇLIK KRİZİ

Bihter duydukları sonrasında kıskançlık krizine girerek Behlül'e hesap sormaya başlar. Ama Behlül, Bihter'e olan aşkının yoğun olduğunu anlatarak, Nihal'le arasında hiçbirşey olmayacağını Bihter'e inandırır.

Hilmi Önal'la yaşadığı ilişki sonrasında çok pişman olan Elif, Hilmi Önal'dan maddi yardım almak istemiyor. Behlül'e yaptığı suçlama sonrasında, Adnan Bey tarafından kendisine açılan davanın sonucununda tazminata mahkum olacağını düşünen Elif, soluğu Adnan Bey'in şirketinde alır. Adnan Bey, Elif'e açtığı davayı geri çekmeyi kabul eder.

MATMAZEL NİHAL'İ VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞIR

Firdevs Hanım ve Matmazelin konuşmasını duyarak, hayatına yeniden yön vermeye başlayan Nihal, matmazeli karşısına alır ve duyduklarını onun ağzından bir kez daha dinlemek ister. Fakat Matmazel, Nihal'in bu duyduklarına aldırış etmemesi gerektiğini, bunların doğru olmadığını ifade eder. Bunu duyan Nihal'in kafası epey karışır ve üzülür.

BİHTER ADNAN BEY'İ UYARIR

Firdevs Hanım'ın, Nihal'in kafasını doldurmasına içerlenen Behlül ne yapacağını şaşırır ve bu durumların engellenmesi için Bihter'den yardım ister. Bihter de, sadece Nihal'in zarar görmesini istemediği için Behlül'e yardım edeceğini söyler ve soluğu Adnan Bey'in yanında alır. Bu ilişkide Nihal'in zarar göreceğini söyleyerek, Adnan Bey'i vazgeçirmeye çalışır.

BİHTER VE BEHLÜL AŞK YUVALARINDA SEVİŞİRKEN DİKİZLENİR

Adnan Bey'in Azerbeycan'a iş seyehatine gitmesini fırsat bilen Behlül, Bihter'i herkes uyuduktan sonra aşk yuvalarına gelmeye ikna etmeye çalışır. Bihter her ne kadar 'hayır' dese de kalbine ve duygularına engel olamayarak bunu kabul eder. Ve sahildeki evde buluşurlar...

Mutfakta fırının açık unutulmasıyla çıkan yangın ev halkını gece yarısı ayağa kaldırır.

Bihter ve Behlül arasında olan biteni başından sonuna kadar bilen Beşir ise Behlül be Bihter'in evden çıkışının ardından yine izlemeye çekilir. İkisini sahildeki aşk yuvalarında beraber olurken kameraya çeker.
Artık elinde bu yasak aşka dair delil de vardı.
Çünkü Behlül ve Bihter'i aşk yuvalarında basarak, sevişmelerini kameraya aldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum