MEDYA KÖŞESİ

Vadi fanatikleri Zaza Ağa'ya bitti

Vadi'nin yeni fenomeni Zaza ağa olacak gibi... Nassın eyi misin? sorusu ile izleyicinin kafasına ilginç bir ağa tiplemesi olarak yerleşti.

Vadi fanatikleri Zaza Ağa'ya bitti

GAZETECİLER.COM- Kurtlar Vadisi pusu dün akşam kendi saatinde yayına girmedi. Bu nedenle bir çok kişi dizinin merakla beklenen bölümünü kaçırdı. Biz de kaçıranlar için mini bir özet yapalım dedik...

DİZİNİN YENİ FENOMENİ ZAZA

Pusu'da yeni bir karakter daha diziye dahil oldu. Usta oyuncu Ali Sürmeli, Zaza ağa olarak diziye dahil oldu. İlginç mimikleri ve deliliği ile Zaza ağa dizinin yeni fenomeni olacak gibi...
 
İlk bölümde biraz acemilik vardı. Henüz tam diziye ısınabilmiş gibi değildi. Ama yine de oynadığı sevecen ama psikopat ağa rolünün hakkını verecek gibi...

Cezaevinden çıkışta adamlarının yanaklarını tek tek okşayıp "Nassın eyi misin?" diye sorması ise ilginç karakterin ipuçlarına veriyor.




Kurtlar Vadisi Pusu'da Şeref Zazaoğlu karakterini canlandıracak olan Sürmeli, İskender'in oluşturduğu ekibe katıldı. İskender ona, kadınlara saldırması konusunda ve onların evden çıkmaya korkmalarını sağlama görevi verdi.



Değişik mimik ve konuşması ile Zaza, kısa zamanda Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsaneleri arasına gireceğe benziyor...


[page_end]

POLAT'IN KAYINPEDER İKİLEMİ

Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümünde yine ilginç gelişmeler yaşandı ve Polat, kayınpederinden dolayı zor duruma düştü...

Başbakan suikastindeki 5. adamın kayınpederi olup olmadığını düşünen Polat, karısı ve işi arasında kaldığı bölümün final sahnesinde de bir sürprizle karşılaştı.



ERCÜMENT, 5. ADAM MI DEĞİL Mİ?

Başbakan suikastini düzenleyenlerin evinde yapılan aramada ortaya çıkan fotoğraf, Polat'ın kayınpederinin 5. adam olduğunu gösteriyordu. Ancak fotoğraf fotomantaj da olabilirdi.

Deliller bunlarla sınırlı değil. Hocayı hastanede öldürenin Ercüment olması, Hocayı taziye evinden arayarak, aşağıda beklediğini ve çok önemli bir konuda konuşması gerektiğini söyleyip, aşağıdaki arabaya binmesini gerektiğini de söyleyen Ercüment'ti.


[page_end]

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ?

Polat'ın kafasında, delillere rağmen bu olayların komplo mu yoksa gerçek mi olduğu konusunda oldukça soru işaretleri vardı.

Polat, bu konuda ne yapması gerektiğini Abdulhey ve Memati'ye bile sordu. Abdulhey, öldürülmesi gerektiği konusundan ısrar ederken, Memati ise önce konuşturup daha sonra da yetkililere teslim etmek gerektiğini söyledi.

Bu konularla birlikte Ercüment'le de konuşan Polat, Ercüment'i yeni müsteşara teslim etmeye karar verdi.

BULUT AZ DAHA ÖLÜYORDU

İhtiyarlardan cevap bekleyen Bulut, istediği cevabı alamayınca Polat'ı takip ederek, ihtiyarlara ulaşmayı amaçladı. Ancak Polat, Bulut'un kendisini takip ettiğini anladı ve onu tekrar eve gitmesi gerektiğini söyledi.

Polat'ı takip ederken, trafik kameralarına yakalanan Bulut'un peşine -Davut Tataroğlu'nun emri ile- Yıldız düştü. Kendisine baskın olduğunu son anda fark eden Bulut, saklandığı evden kaçtı ve Yıldız'ın elinden 2. kez kurtuldu...


[page_end]

FİNAL SAHNESİNDE ŞOK GELİŞME!

Ercüment, Müsteşarlığa teslim edildikten sonra cezaevine götürülürken Polat ve ekibi tarafından takibe alınır. Ercüment'i taşıyan ekip, trafik ışıklarında durunca Aron Feller'ın adamı Yakışıklı tarafından düzenleden pusuda, seyyar satıcılar, Ercüment'i kaçırır.

Bu durumu gören Polat ve ekibi bir anda kaçıranların peşine düşer. O sırada Abdulhey, Yakışıklı'yı görür ve kendisini takip edenin de o olduğunu Polat'a söyler. Polat, Yakışıklı'nın peşine düşse de Yakışıklı kaçar. Abdulhey ile Memati ise Ercüment'i kaçıranları tek tek öldürürler.

Ercüment'in yanında kalan son kişiyi de öldüren Abdulhey, bir anda Polat'ın kayınpederinin ölen son adamın silahını aldıktan sonra, kendine ateş etmesinin ardından Ercüment'i vurur. Dizinin son bölümünün final sahnesi ise bu şekilde sona erdi.

İŞTE FİNAL SAHNESİ GÖRÜNTÜSÜ

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum