MEDYA KÖŞESİ

'Üzerimden medyaya mesaj vermek istediler'

Hiç haketmediğim bir suçlama ile karşı karşıya kaldım. Buna rağmen alttan aldım ve özür diledim.

'Üzerimden medyaya mesaj vermek istediler'

GAZETECİLER.COM - Posta gazetesi başyazarı Mehmet Ali Birand, köşesinde Suçlu bulundu: Kupa, GS bayrağı, Terim-Aysal ve ben başlıklı yazısında  Nihat Özdemir'in Pazartesi akşamı Kanal D Ana Haber'deki açıklamalarını yorumladı. Kendisinin de sarfettiği bir sözden ötürü suçlandığını anlattı.

“Süper final” olaylarının gerçek sorumlular ortaya çıktı. Meğer bütün olaylar, GS' nin yüzünden çıkmış. FB' nin hiç suçu yokmuş..." yazan Birand, köşesinde kendisine yüklenen sorumluluğu da bakın nasıl kaleme aldı:

KANLI MI, KANSIZ MI OLACAK

"VE BEN: Doğrusunu söylemek gerekirse, Nihat Özdemir' in beni de suçlaması ve benim 32.GÜN programında bir ara "Kanlı mı, kansız mı olacak?" başlığını kullanmamın gerilimi arttırdığını açıklaması ve sorumlular arasına beni de sokmasını çok yadırgadım.

ALTTAN ALDIM, ÖZÜR DİLEDİM AMA

Zira  hem o programda, hem de yazılarımda, bırakın germeyi, FB kazandığı taktirde, GS takımının alkışlamasını önerdim. Hem de defalarca bunu tekrarladım.

Suçlandığım 32.GÜN ise, o ana kadar yapılmış en itidal dolu programdı. Hiç haketmediğim bir suçlama ile karşı karşıya kaldım. Buna rağmen alttan aldım ve özür diledim. Sanıyorum FB' li yöneticiler, medyaya benim üzerimden bir mesaj yollamak istemişlerdi. Ancak seçtikleri kişi yanlıştı.

ÇOK OKUNANLAR