MEDYA KÖŞESİ

Üstsüz DJ CNN Türk'e çıktı

Erzurum'da yaptığı gösteriyle gündeme gelen Ukraynalı 'üstsüz DJ' Vanilla Sky, CNN Türk'te hayli çarpıcı bir şova imza attı...

Üstsüz DJ CNN Türk'e çıktı
GAZETECİLER.COM
Medyada 'Erzurum'u sallayan DJ' olarak yoğun ilgi gören Vanill Sky, CNN Türk ekranlarında ilginç bir canlı yayın şovu yaptı. Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Vanilla Sky Erzurumluları haksız çıkarmayacak kadar 'sarsıcı'ydı!

Ukraynalı asıllı olan ve 'Üstsüz DJ' olarak tanınan Vanilla Sky Erzurum'daki gösterisine gelen tepkiler üzerine oluşan gerilim nedeniyla medyada geniş yer buldu. Ünlü DJ'yi 5N 1K'ya davet eden Cüneyt Özdemir, canlı yayında gecenin tartışılmaz en seksi programına imza attı.

İşte o anlar:




ERZURUM'U KARIŞTIRMIŞTI!
Erzurum'un Yakutiye İlçesi'ndeki bir gece kulübünde dün saat 19.00'da Vanilla Sky'ın gösteri yapacağı duyurulmuştu. Programla ilgili afişlerin asılması üzerine kentte bazı siyasi partiler ile bazı sivil toplum örgütleri tepki gösterdi. Ayrıca sosyal paylaşım sitelerinde 'Erzurum'u germeye hakkınız yok. Çıplak DJ Vanilla Sky'ın gösterisini kınıyoruz' şeklinde tepki grupları oluşturuldu. Bunun üzerine organizatörler geri adım attı ve gösteri iptal edildi.
ÇOK OKUNANLAR