MEDYA KÖŞESİ

Urfa'daki jöle isyanına Yiğit Bulut modeli!

Cüneyt Özdemir, Urfa'daki jöle eyleminden yola çıkarak Yiğit Bulut'la fena halde dalgasını geçmiş....

Urfa'daki jöle isyanına Yiğit Bulut modeli!
GAZETECİLER.COM
Radikal yazarı Cüneyt Özdemir Urfa'da lise öğrencilerinin jöle isyanından fazlaca etkilenmiş ve Yiğit Bulut'la dalgasını geçmiş.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jöleli saçları nedeniyle okula alınmayınca eylem yapan öğrenciler Cüneyt Özdemir'in de dikkatini çekmiş. Özdemir, gençlere bazı tavsiyelerde bulunurken Yiğit Bulut'u da fena halde yi'ye almış.

Heyecan veren jöle isyanı

Başlığı okuyunca heyecanlandım. “Tamam” dedim, “Bazı gazeteciler ayaklandılar ve onlar bile Başbakan’ın bu medya azarlarına sonunda isyan ettiler.” Haberi okuyunca yıkıldım, sonra güldüm.

Şanlıurfa Siverek’te bir grup liseli, saçları jöleli diye okula alınmamış. Bunun üzerine öğrenciler, “Biz jölemizi çıkartmayız” diyerek isyan edip kaymakamlığa yürümüşler. Kaymakamın jölenin Türk siyasetindeki etki ve anlamından haberi yok ki öğrencilerle görüşmemiş. Kışkırtmak gibi olmasın ama öğrencilere medya mensubu olarak tavsiyem var. Jöleli arkadaşlar isyanınızı gönülden destekliyorum ama siz yanlış devlet kurumuna yürüyüşe geçmişsiniz. Kaymakamlık yerine Başbakanlık’a yürüseydiniz kapılar suratınıza kapatılmaz, ardına kadar açılırdı.
Hem de bir değil en az iki kere…

Yazının tamamını okumak için
ÇOK OKUNANLAR