MEDYA KÖŞESİ

Ünlü yönetmenin oğlu dedikodu yazarı oldu!

Tuğçe Tatari bugün köşesinde bir internet sitesini tanıtıyor. Sitenin özelliği ise kurucusunun çok bildik bir isim olması...

Ünlü yönetmenin oğlu dedikodu yazarı oldu!

Akşam yazarı Tuğçe Tatari, bugün köşesinde çok ilginç bir internet sitesini tanıtıyor. Hem de gençlerin çok sevdiği bir televizyon dizisiyle karşılaştırarak.

"Gossip Girl adlı diziden haberdar mısınız bilmiyorum. ABD'nin son yıllarda en beğenilen televizyon yapımlarından biri. New York'ta yaşayan sosyete mensubu ailelerin çocukları ve aşk hayatlarını konu alıyor. Dizide sosyetik gençler arasında yaşanan uçuk olaylar 'gossip girl' adıyla yayın yapan bir korsan internet sitesinden öğreniliyor." diye başladığı yazısında Tatari,  "Şimdilerde bu siteyi andıran bir Türk internet sitesi yayına başladı. mismus.com sitesi adını mış muş'tan alıyor. İstanbul'da yaşayan kalbur üstü ailelere mensup gençlerin özel hayatına dair konuşulan, görülen, duyulan her şey anında sitede yayınlanıyor." diye devam ediyor.

"Ayrıca ülke çapında ün yapmış kişiler hakkında da henüz gazetelere düşmemiş magazinel gelişmeler anında bu sitede yer alıyor. Ayrıca isminiz gizli kalmak ve yazdıklarınızın denetimden geçmesi koşuluyla bu sitede dedikodu yazarlığı da yapabiliyorsunuz.

Diyelim ki bir yerde ünlü birini gördünüz, haber değeri taşıyan bir ortam olduğuna karar verdiniz hemen cep telefonunuzdan mış muş'a haber geçiyorsunuz anında yayınlanıyor. Sitenin sloganı 'İstanbul'da dedikodunun kalbi burada atıyor'... Epey iddialılar yani."

KURUCUSU ÜNLÜ BİR YÖNETMENİN OĞLU

Tatari, sitenin kurucularından birinin kimliğini de yazısında ifşa ediyor:

"İçkiyi fazla kaçırıp bir barın tuvaletinde kusan genç kız derhal ifşa ediliyor.
Biraz araştırınca site kurucularının birkaç genç adamdan oluştuğunu ve bunlardan birinin Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğunu öğrendim. Doğru ve iyi yönetilirse bu siteden hem para kazanır hem de çok takip edilir bir mecra haline getirebilirler."

Tuğçe Tatari'nin yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

Yorumlar