MEDYA KÖŞESİ

Ünlü mizah yazarı artık Posta'da

Posta gazetesinde bugün yeni bir köşe açıldı. Ünlü bir mizah yazarı kendine has üslubuyla gündemi yorumlayacak. İşte o köşeden ayrıntılar.

Ünlü mizah yazarı artık Posta'da

"Dört yıl önce Kadıköy Belediyesi'nin vatandaşa olduğu kadar kaldırımlara da ilgisizliği yüzünden, 'kayak pisti'(!) olarak düşünülmüş bir eğimden yuvarlanarak, femur'u (uyluk kemiği) kırdık. İki operasyon ve iyileşme 4 yıla mal oldu." diye başladığı ilk yazısında ünlü mizah yazarı Mert Ali Başarır, Posta gazetesinde yazmaya başlamadan önce başına gelenleri kendine has üslubu ile ele aldı.

"Zor geçen günler, aylar birbirini kovaladı. Ama kitaplar ve mizah beni ayakta tutmayı başardı. Yeri gelmişken bu dönemde beni yalnız bırakmayan Rıfat Ababay'a ve bu sitenin yöneticisi, arkadaşım Mehmet Coşkundeniz'e teşekkürü bir borç bilirim.

Haftada iki kez, Türkiye ve dünya gündeminden sosyal, politik, ekonomik olayları, imbikten geçirip, elekten süzdükten sonra gülümseyen bir perspektifle ti'ye alacağız. Hasan Hüseyin'in 'Acıyı bal eğledik' misali, en sıkıcı, en tuhaf, en ağır, en komik, en üzücü, en can yakıcı hadiseleri, takibe alıp, mizahla marine ederek, servis yapacağız... Yüzünüzden tebessüm, dilinizden espri hiç eksilmesin.

Siz de hoş geldiniz... Hadi buyurun sofraya..."

Mert Ali Başarır'ın köşesinin tamamını okuyabilirsiniz.

Yorumlar