MEDYA KÖŞESİ

Uluç, Aköz'e cevabını neden geri çekti?

Hıncal Uluç'le Emre Aköz arasındaki savaşı bilmeyeniniz yok herhalde. Uluç Aköz'e öyle bir yazı yazdı ki Erdal Şafak telefona sarıldı...

Uluç, Aköz'e cevabını neden geri çekti?

Kendine saldırılara gülüp geçiyor Sabah'ın usta kalemi Hıncal Uluç ama konu Atatürk olunca tepesi atıyor.. Hani geçenelerde "Hem kel hem fodullara 'Cemil Koçak kimdir' dersi" diye Emre Aköz Hıncal Uluç'a verip veriştirmişti ya işte o yazıya cevap yazdı Hıncal Uluç ama Erdal Şafak engeline takıldı. Uluç'un yazısını gören Şafak hemen Uluç'u aradı "Hıncal çok öfkelenmişsin" dedi. Düşnüdü Uluç evet haklı olabilir diyerek yazısını geri çekmeye karar verdi. Yeni yazısnın Salı günü olacağını ekelemyi de ihmal etmedi.

- (...) Aldım kalemi elime akşam üzeri Ankara'dan sevgili Yayın Müdürüm Erdal Şafak aradı. "Hıncal çok öfkelenmişsin" dedi. Düşündüm haklı olabilir. Ve yazımı geri çekip pazartesi sabahı sakin kafayla bir daha gözden geçirmeye karar verdim. Günümüzde internet gazeteciliği öyle yerlere girip çıkıyor ki bu konu da kimbilir nerelere çekilir diye düşünüp açıklamayı kendim yapmaya karar verdim. Ötesi salı günü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar