MEDYA KÖŞESİ

Uğur Dündar'ı izleyenler namazı kaçırdı!

Star Haber’de arife günü yayınlanan haberi izleyen bazı Edirneliler bayram namazına yetişemedi. İşte detaylar:

Uğur Dündar'ı izleyenler namazı kaçırdı!

Arife günü Edirne'deki bayram namazını yanlış anons eden Star Ana Haber birçok kişinin namazı kaçırmasına neden oldu. Edirneliler Uğur Dündar'a tepki gösterdi.

Star Haber’de arife günü yayınlanan haberi izleyen bazı Edirneliler bayram namazına yetişemedi.

Star Ana Haber Bülteni’nde bayram namazı saatleri verilirken Edirne 8.21 olarak gösterildi.  Diyanetin duyurduğu Bayram namazı saatlerine göre Edirne’de Bayram Namazı 8.02’de kılındı.

Büyük illerin bayram saatlerini anons eden ve ekranda da görüntülü olarak veren Star Haber’de en erken ve en geç bayram namazları bölümünde ise Edirne verildi. Uğur Dündar’ın anons ettiği saate göre hareket eden bazı Edirneliler bayram namazına yetişemedi. 

Edirne’den haberler veren EdirneAjans.com adlı internet sitesinde yayınlanan haberde,  bu hatadan dolayı Edirne’den birçok kişinin bayram namazını kılamadığı belirtildi.

Haberde şu ifadelere yer verildi;

“Vatandaşlar yaptığı açıklamada; ‘Star’ı ve Uğur Dündar’ı sürekli izliyoruz. Gerçek habercilik yapıyor zannediyorduk. Edirne’nin bayram namazı saatini bilmeyen, ekrana yanlış yazılarak ve yanlış anons eden Uğur Dündar’ı kınıyoruz. Habercilik yapacaksa ciddi yapsın. Bugün Bayram namazını kılamadık. Günah değil mi?’ dediler.”

Haber7

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum