MEDYA KÖŞESİ

Uğur Dündar'dan Cemil Çiçek'in kardeşini yazdı!

Usta gazeteci Uğur Dündar, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in kardeşiyle yaşadığı diyaloğu köşe yazısına taşıdı.

Uğur Dündar'dan Cemil Çiçek'in kardeşini yazdı!
Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in kardeşi Çetin Çiçek'le yaptığı konuşmayı, bugünkü köşe yazısıyla okurlarına aktardı. Dündar, Çetin Çiçek'in kendisine bomba açıklamalar yapacağını ve "Ye­ri gö­ğü sar­sa­ca­ğım, ikin­ci pa­ra­lel ola­yı­nı pat­la­ta­ca­ğım..." dediğini yazdı.

Sözcü yazarı, Çetin Çiçek'le görüşmesi için muhabir arkadaşlarından birini yönlendirdiğini ve Çiçek'in muhabire, kuruluşundan bu yana içerisinde bulunduğu AK Parti'den büyük bir gürültü çıkararak ayrılacağını söylediğini belirtti.

Çetin Çiçek'in Sözcü muhabiriyle görüşmesinin ardından kendisine bir SMS yolladığını ifade eden Dündar, "An­lat­tık­la­rı­nın de­va­mı­nın ge­le­ce­ği­ni, an­cak ken­di­si­nin bü­yük mad­di sı­kın­tı­lar için­de bu­lun­du­ğu­nu be­lir­ti­yor ve biz­den mad­di yar­dım ta­lep edi­yor­du" dedi.

Dündar şöyle devam etti:

İLKELİ GAZETECİLİK YAPIYORUZ DEDİK REDDETTİK

"Ce­va­ben gön­der­di­ğim me­saj­da, il­ke­li ga­ze­te­ci­lik yap­tı­ğı­mı­zı bil­di­re­rek, ta­le­bi­ni sert bir şe­kil­de red­det­tim. Özet­le “E­ğer bu is­te­ği­ni­zi ilk te­le­fon ko­nuş­ma­mız­da di­le ge­tir­miş ol­say­dı­nız, si­zin­le hiç gö­rüş­mez­di­k” de­dim.

(...) kol­la­rı sı­va­yıp Çe­tin Çi­çe­k’­in id­di­ala­rı­nı araş­tır­ma­ya baş­la­dık.

Kı­sa sü­re­de ağa­be­yi Mec­lis Baş­ka­nı Çi­çe­k’­ten sık sık pa­ra is­te­di­ği­ni, son ara­dı­ğın­da da “Be­nim 150 bin li­ra­yı bu­lan bor­cu­mu öde­ye­cek­sin, ak­si tak­dir­de çok üzü­lür­sün. He­men kre­di bor­cu­mun ol­du­ğu ban­ka­nın mü­dü­rü­nü ara­” de­di­ği­ni, bu­na kar­şı­lık Ce­mil Çi­çe­k’­in “Ben ne­re­den bu­la­yım bu pa­ra­yı? İs­ter­sen evi­ni sat borç­la­rı­nı öde, gel bi­zim ya­nı­mız­da otur. So­nuç­ta sen be­nim kar­de­şim­si­n” şek­lin­de ce­vap ver­di­ği­ni öğ­ren­dik.

BRAVO CEMİL ÇİÇEK'E DEDİK

Ay­rı­ca Mec­lis Baş­ka­nı­’nın Muğ­la­’da her va­li ve em­ni­yet mü­dü­rü de­ği­şi­min­de on­la­rı ara­dı­ğı­nı ve ora­da bir kar­de­şi­nin ya­şa­dı­ğı­nı söy­le­ye­rek “E­ğer be­nim kar­de­şim iş ta­kip­çi­li­ği ola­rak ni­te­le­ne­bi­le­cek bir ta­lep­te bu­lu­nur­sa, as­la kar­şı­la­ma­yı­n” de­di­ği­ni be­lir­le­dik.
Açık­ça­sı Mec­lis Baş­ka­nı­’na yer­den gö­ğe ka­dar hak ver­dik.
Hat­ta içi­miz­den “B­ra­vo Ce­mil Çi­çe­k’­e…” bi­le de­dik."

KILIÇDAROĞLU'NUN BAŞINA GELSE...

Dündar yazısının son bölümünde, benzer bir olayın CHP'nin başına gelmesi durumunda, "CHP Ge­nel Baş­ka­nı Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu­'nun kar­deş­le­rin­den bi­ri, ka­le­mi­ni ya­la­ka­lı­ğa ve ya­la­na ada­mış yan­daş te­tik­çi­ler­den bi­ri­ne an­lat­mış ol­sa, ne­ler ya­zıl­maz­dı, ne­ler!.." dedi ve özel hayatın gizliliğine önem verdiklerini belirterek, "fazilet cellatlığı yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR