MEDYA KÖŞESİ

Uğur Dündar'a neden sahip çıktı?

Uğur Dündar'dan en çok darbeyi o yemişti geçmişte. Ama şimdi roller değişti. Nazlı Ilıcak Uğur Dündar'a bakın nasıl sahip çıktı

Uğur Dündar'a neden sahip çıktı?

Uğur Dündar'ın "vergi kaçırdı"ğını yazdı Star gazetesi. Uğur Dündar bunların yalan olduğunu her defasında haykırsa da, değişen bir şey olmadı. Star'la Uğur Dündar şimdi mahkemelik. Kimin haklı, kimin haksız olduğunu yüce yargı karar verecek.

Ama bir de işin vicdan kısmı var. Geçmişte Uğur Dündar'dan çok çeken Nazlı Ilıcak, Sabah'taki köşesinde, yapılanları ve yazılanları haksız buldu:

"(...) Bir gazete, dünkü nüshasında Uğur Dündar'ı hedef almış; eşi Yasemin Baradan'ın tek başına yurtdışına çıktığını gösteren belgeleri yayınlamış. Bu iddialar, kadınlar açısından onur kırıcı. Sanki bir kadın, kocasından ayrı bir yere gidemez, gittiği takdirde mutlaka uygunsuz bir işe bulaşmıştır. Eğer yüzdeye vurursak, daha ziyade, karısından ayrı, "iş seyahatine çıkan" erkekler uygunsuz işler yapar!

Sonuç olarak, Uğur Dündar'ın özel hayatını ilgilendiren belgenin, Ergenekon dosyasında yer alması yakışıksızdı, lüzumsuzdu; bir gazeteye bilgi ve belge sızdırarak tartışmayı sürdürmek isteyenler aynı yakışıksızlığın ve usulsüzlüğün içindeler. Üstelik Ergenekon gibi çok önemli bir davaya da zarar vermiş oluyorlar. "

Bakalım Nazlı Ilıcak'ın "belaltı" yazısına Mustafa Karaalioğlu ne diyecek?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum