MEDYA KÖŞESİ

Uğur Dündar niye bu kadar korkmuş!

Bir kitap yazıldığı söyleniyordu hakkında... İşte o kitap bir hayli rahatsız etmiş olacak ki canlı yayında ön savunma yaptı.

Uğur Dündar niye bu kadar korkmuş!

GAZETECİLER.COM - Uğur Dündar, dün akşam ana haber bülteninde yaptığı yorumla "aba altından sopa" gösterdi. İddiasına göre birileri onun peşine adam taktı... Dahası bu adamlar toplayacakları bilgilerle bir de kitap yazacaklardı...

BAĞIRMADI, MAZLUM ROLÜ OYNADI

Öyle bir hali vardı ki...
O bildik "asıp kesen" pozundan uzaktı...
Biraz mazlum rolünde...
Biraz "parmak sallar" havadaydı...
Ama o parmak da yumuşakça sallanıyordu...
Bir savaş başlatmak değil de olacakları durdurmak ister havada...

Şöyle diyordu canlı yayında; 

"O kişilerde gelip kendilerine yapılan bu iğrenç aşağılık teklifleri isim vererek tek tek anlatıyorlar. Belgesini de getiriyorlar. Bu haysiyet cellatları, bu tetikçiler bilsinler ki onları tek tek isim isim biliyor ve belgeliyoruz. "


Uğur Dündar'ı az biraz tanıyorsak...
Kendisi takip edilecek, peşinde adamlar olacak da...
Böyle sakin, mazlum rolünde konuşacak...
Bizim bildiğimiz Dündar, ortalığı toza dumana katardı...
Hatırlayın eşinin adı Ergenekon'a kıyısından bulaşınca nasıl feryat figan etmişti canlı yayında... Nasıl bas bas bağırmıştı bu ülkenin savcılarına, hukukçularına...

İşin içinde bir iş var ya...
Yakında kokusu çıkar diyoruz...
Ve Uğur Dündar'ın ana haberde yaptığı o tuhaf açıklamayı veriyoruz; 

İŞTE MAZLUM UĞUR DÜNDAR KONUŞMASI; 




CANLI YAYINDA SÖYLEDİĞİ SÖZLER

İşte Uğur Dündar'ın dün akşam ki ana haber bültenindeki sözlerinin tamamı; 

"Sadece tarafsız, dürüst haberler yaptığımız ve halkın gerçekleri öğrenme hakkına ihanet etmediğimiz için malum çevreler kiralık müfteriler arıyor, peşimize adam salıyor. Bu ajanlar hiç bir şey bulamayınca "İftira da mı atamıyorsunuz, atın bir iftara haber yapalım, kitap yazalım. Yeter ki Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil gibiler karalansın. Yeterki onların sesi kısılsın, yeter ki onlar bu medyada olmasın.

O kişilerde gelip kendilerine yapılan bu iğrenç aşağılık teklifleri isim vererek tek tek anlatıyorlar. Belgesini de getiriyorlar. Bu haysiyet cellatları, bu tetikçiler bilsinler ki onları tek tek isim isim biliyor ve belgeliyoruz."

ÇOK OKUNANLAR