MEDYA KÖŞESİ

Uğur Dündar 3 yıl sonra suskunluğunu bozdu

Uğur Dündar'ın bu güne kadar en çok eleştirildiği konuların başında gelen o haber ile ilgili 3 yıl sonra suskunluğunu bozdu.

Uğur Dündar 3 yıl sonra suskunluğunu bozdu
GAZETECİLER.COM - Okul üniformaları ile cami avlusuna Cuma Namazı kılarken görüntülenen öğrenciler ile ilgili haber Türkiye medya tarihine geçecek haberlerden birisi olarak anılır.  Uğur Dündar'ın bu güne kadar en çok eleştirildiği konuların başında gelen ve Star TV ekranlarında yayınlanan bu haber ile ilgili 3 yıl sonra suskunluğunu bozdu.

TERÖRİST DEMİŞİM KUYRUKLU YALAN

Köşesinde 2009 yılında yaşanan olay ve haberlerle ilgili yazan Dündar, 'Güya ben namaz kılan öğrencilere terörist demişim Yalan, hem de kuyruklu yalan' diye tepki gösterdi.

İŞTE UĞUR DÜNDAR'IN 3 YIL SONRAKİ O AÇIKLAMASI

Ör­ne­ğin bu bin­di­ril­miş kı­ta­lar be­ni na­maz düş­ma­nı ilan et­ti­ler! Gü­ya ben, na­maz kı­lan ilköğ­re­tim öğ­ren­ci­le­ri­ne "te­rö­ris­t" de­mi­şim! Ya­lan, hem de kuy­ruk­lu ya­lan. Söz­de gerekçele­ri de şu: Bir ta­rih­te özel bir il­köğ­re­tim oku­lun­da­ki öğ­ren­ci­le­rin, üzer­le­rin­de üniforma­la­rı ol­du­ğu hal­de öğ­ret­men­le­ri ta­ra­fın­dan top­lu­ca na­ma­za gö­tü­rül­me­le­ri­ni ha­ber yap­mı­şız.

HANİ NEREDE TERÖRİST SUÇLAMASI

Ha­ber­de de hiç­bir yo­rum­da bu­lun­ma­dan Mil­li Eği­tim Mü­dü­rü­'ne bu uy­gu­la­ma­nın müf­re­da­ta uy­gun olup ol­ma­dı­ğı­nı sor­mu­şuz. Mü­dür de ya­sal bir sa­kın­ca­nın ol­ma­dı­ğı­nı söy­le­miş. Hep­si bu... Ha­ni ne­re­de "te­rö­ris­t" suç­la­ma­sı, ne­re­de na­maz düş­man­lı­ğı? Gö­rün­tü in­ter­net­te, dile­yen sey­re­de­bi­lir. Ne bir kö­tü yo­rum, ne de kı­rı­cı bir ifa­de var.