MEDYA KÖŞESİ

Üç kişiye nasıl dayak attığını anlattı

Teke Tek Özel'de bu kez moderatör değil konuk olan Fatih Altaylı geçtiğimiz günlerde girdiği kavganın detaylarını anlattı...

Üç kişiye nasıl dayak attığını anlattı
GAZETECİLER.COM
Fatih Altaylı, bu kez hayli farklı bir Teke Tek Özel'le Habertürk ekranlarındaydı. Farklı diyoruz çünkü Teke Tek'in dün akşamki konuğu Fatih Altaylı olurken programı Didem Arslan Yılmaz modere etti.

Altaylı gündemi yorumladığı programda son günlerde çok konuşulan Bar kavgasını da anlattı. Habertürk'teki köşesinde de olayı yazan Altaylı olan biteni ekrandan da anlattı.

"Ben eşim ve arkadaşlarımla duruyordum. Bunlar geldiler 3-4 kişi ellerinde içeceklerle yanımıza geldiler, taciz ettiler, rahatsız ettiler. Bir tanesi yaklaştı ve konuşmak istediğini söyledi. Alkollüsün ayık olduğunda konuşuruz dedim. Gitmesini söyledim ama ısrar etti. 'Rahatsız mı oldun, ee şimdi ne olacak' dedi. Gideceksin dedim, sonra koluna girip elindeki birayı alıp götürmeye başladım. Ordan arkadaşları koştu geldiler. Bir tanesine yumruk attım, sonra arbede çıktı zaten. Ben komunumdan dolayı özel hayatımdan taviz vermek istemiyorum ama maalesef böyle tatsızlıklar oluyor maalesef."

İşte o anlar:

ÇOK OKUNANLAR