MEDYA KÖŞESİ

Twitter'a giren yazarlara ÇİRKİN sözler

Murat Bardakçı twitter kullanıcıları için öyle şeyler söyledi ki okuyan delirecek. Sözleri çirkinlik dolu...

Twitter'a giren yazarlara ÇİRKİN sözler
GAZETECİLER.COM - İnternet düşmanı olma yolunda hızla ilerleyen Murat Bardakçı, bu kez twitter kullanıcılarını kızdıracak.
Bardakçı'nın söyledikleri öyle yenilir yutulur cinsten değil.
Merak ediyoruz doğrusu!
Bir twitter kullanıcısı olan gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı bu laflara ne diyecek.
Zira Bardakçı'nın söylediği "kazık kadar, çatlak, doyumsuz" lafları ona da gidiyor.

Bakın neler diyor Bardakçı twitterı kullananlar için:

(...) 40 küsur yaşına gelmelerine rağmen hâlâ bir baltaya sap olamamış koskoca herifler yahut kadınlar aidiyet duygularını bunlarla tatmin ediyor, yazdıkları abuktan da öte mesajları okuyan birkaç kişi bulunca kendilerini bir meta zannediyorlar.

YAŞINI BAŞINI ALMIŞ GAZETECİLERİN NE İŞİ VAR

Gazetede köşesi, TV'de programı ve geniş de bir çevresi olan yaşını başını almış gazetecinin, televizyoncunun yahut yazarın Tvvitter'da ne işi vardır? Yazdığı hemen herşey okunan, söyledikleri can kulağı ile dinlenen bir gazeteci ister erkek, ister hanım olsun neden hâlâ bu gibi sitelerde birşeyler gevelemek ihtiyacı duyar? Canının istediğini yazmasının ve ekranda aklına eseni söylemesinin ardında kendi görüntülerini Tvvitter'dan niçin milletin gözüne sokmaya çalışır?

ÇATLAKLIKTAN MI?

Beğenilme, takdir edilme ve hayran olunma merakından mı; kendi kendini kült hâline getirmeye çalışma çatlaklığından mı yoksa ezelî bir duyumsuzluktan mı?

KAZIK KADAR ADAMLAR

Böyle kazık kadar adamların ve kadınların Tvvitter meraklarının ardında hakikaten bu şekilde bir doyumsuzluk varsa, asıl mekânları artık Tvvitter falan değil, işinin ehli bir psikiyatrın muayenehanesidir!