MEDYA KÖŞESİ

Twitter fenomeni BirGün'e yazar oldu!

Twitter'ın 'tanrı'sı, tanrı(cc) nickiyle yazan internet fenomeni BirGün'e köşe yazarı oldu.

Twitter fenomeni BirGün'e yazar oldu!

GAZETECİLER.COM - Twitter'da 140 bin'e yakın takipçisi olan "tanrı (cc)" aynı isimle BirGün gazetesinde köşe yazılarına başladı. Ama şimdilik... Çünkü tanrıcc, henüz yazılarını kalıcı kılıp kılmayacağına karar vermedi.

Peki, tanrıcc, ilk yazısnda hangi konuyu kaleme aldı? İşte cevabı:

"Biliyorum BirGün Gazetesi için yazıyor oluşum sizleri çok şaşırttı. (Türkiye gibi bir ülkede yaşayıp hala bağzı olaylara şaşırıyor oluşunuz da ayrıca garip bir durum) Bundan sonra -eğer istersem- her hafta yazmak gibi bir planım var. İstersem diyorum çünkü yazıp yazmayacağıma BirGün değil ben karar veririm. BirGün diye bir gazete olup olmayacagina da yüce Tanrıcc olarak benim karar verdiğim gibi...

BirGün Gazetesi'nden "Bizim için yazar mısınız?" teklifi gelince bir yanım çok mutlu olurken diğer yanım epey hüzünlendi. Mutlu oldum çünkü bu uzun zamandır aramızın açık olduğu ve beni pek de sallamayan sol kesimin benimle olan ilişkilerini düzeltebilmesi için benzersiz bir fırsat olacaktı -kim bilir belki de bu fırsatı ben yaratmışımdır.

Gazetelerinin hemen hemen her köşesinde adımı kullanan muhafazakar çevrelerden böyle bir teklif almamak da beni ayrıca üzdü. BirGün Gazetesi'ni sizlerin huzurunda kutsayarak tebrik ediyorum
. Alex'i Fenerbahçe'ye getirmek bile beni kendileri için yazmam konusunda ikna etmenin yanında sönük bir başarı kalırdı.

Yahu yazının başından beri yazmayayım diyorum ama bi toparlanın arkadaşlar! Oturuşunuza, bacak bacak üstüne atışınıza dikkat edin biraz.

Yazının tamamını okuyabilirsiniz.