MEDYA KÖŞESİ

Türk NBA yıldızı Habertürk'te konuştu...

NBA'deki gururumuz Mehmet Okur, 'Hayatın İçinden'de Ceren Akdağ Şahin'e konuştu, NBA'yi, Ankara'yı ve özel hayatını anlattı.

Türk NBA yıldızı Habertürk'te konuştu...
GAZETECİLER.COM
NBA'deki yıldızlarımızdan Mehmet Okur Habertürk ekranlarında Ceren Akdağ Şahin'in sorularını yanıtladı.

NBA'deki gururumuz Mehmet Okur, Ankara'daki hayatını, özel yaşamını ilk kez televizyonda 'Hayatın İçinden' programinda Ceren Akdağ Şahin'e anlattı. Eşi Yeliz Okur'un da katıldığı programda Mehmet Okur'un batıl inançları ortaya çıktı.

Neden uğursuz olarak bilinen 13 numaralı formayı giyiyor?

NBA'de Utah jazz takımında şampiyonluk yaşayan Okur'un maça çıkmadan önce çorabını ters giydigi ortaya cıktı. 13 numaralı formanın da uğuruna inanan Okur, "şansı ters döndürmek ve bu kadar güzel bir ailem olmasi ile talihin benden yana olduğunu göstermek istiyorum" dedi.

Eline yaptırdığı eşinin dovmesini öperek maça baslayan Okur, All Star'da oynadığı günü unutamıyor. Okur, maçtan önce heyecandan titrediğini anlatırken başarısını disiplinli yaşamasina bağlıyor.

İstanbul takımlarının tekliflerini neden red etti?

NBA'de lokavt donemi bitene kadar Ankara'da Turk Telekom icçin maçlarda ter döken Okur baska takımlarda yer almamasını ise şöyle açıkladı:

"İistanbul takımlarından teklifler geldi ama ben Ankara'yi tercih ettim. Teklifi hemen kabul ettim. Burada yaşam Amerika'daki hayatıma benziyor. Ama ABD'de milyon dolarlik görüşmeler devam ediyor. Belki yarın, belki de 1 sene sürer ama o zamana kadar buradayim. Ve basketbol oynadigim icin mutluyum."

Gecen yil sakatlik nedeniyle uzun zaman maca cikamadigi icin golfe merak saran Okur, "kendinizi meşgul edecek bir şey ve golfu çok seviyorum" dedi.