MEDYA KÖŞESİ

Tuncay Güney ve Oda TV'nin piercing polemiği!

Oda TV'nin bugün Tuncay Güney'le ilgili yaptığı haber yalan çıktı. Güney Oda TV’nin haberinin gerçeği yansıtmadığını söyleyedi.

Tuncay Güney ve Oda TV'nin piercing polemiği!

Oda TV'nin bugün Tuncay Güney'le ilgili yaptığı haber yalan çıktı. Medyagündem, Güney'le konuşarak, son fotoğraflarını elde etti. Soner Yalçın’ın sahibi olduğu Oda TV bugün Tuncay Güney’le ilgili bir iddia ortaya attı. Haberde Tuncay Güney’in imaj değiştirdiği öne sürüldü.

Oda TV haberinde şöyle denildi:

“Toronto sokaklarında son günlerde Güney’i görenler gözlerine inanamıyor. Bir dönem Ortodoks Yahudi kıyafetleri ile dolaşan Güney’den eser kalmadığına şahit oluyorlar. Tuncay Güney bir pop (top değil) sakal bıraktı. Ayrıca her iki kulağına da 2-3 tane piercing yaptırdı. Tuncay Güney’i görenler Ergenekon’un karakutusu yerine adeta U2’nin solisti Bono’yu görmüş gibi oluyor.”

Tuncay Güney yaşadığı Kanada’dan bu habere jet bir yalanlama getirdi. Medyagündem’e konuşan Güney Oda TV’nin haberinin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek Soner Yalçın ve sitesine yönelik şunları söyledi:

Oda TV’de Tuncay Güney imaj değiştirdi haberi karalama için yapılmış bir yalan haberdir. Hiç bir imaj değişikliği yapmadım. Ömrümde hiç piercing takmadım. Küpem de yok küpe de takmadım. Bu haber tamamen yalan ve hayalden ibarettir. İmajımda hiç bir değişiklik yoktur. İlk televizyonlara nasıl çıkmış isem, aynı  imajım devam etmektedir.

Ayrıca Oda TV’den Soner Yalçın’a da bir açıklama yolladım. İnşallah dürüst davranır ve bu yalan ve hayal haberi düzeltir .

Saygı ve dostça Tuncay Güney.

Medyagündem, Kanada’da yaşayan Tuncay  Güney’le msn üzerinden görüştü. Tuncay Güney’in son halini gösteren fotoğraflar Oda TV’nin yalanını ortaya koyacak kanıt niteliğinde.

İşte o fotoğraflar:

 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar