MEDYA KÖŞESİ

Tuna Kiremitçi ikinci kez hamile!

Hürriyet'in Kelebek eki yazarı Tuna Kiremitçi köşesinden ikinci hamileliğini okurlarına duyurdu. İşte Kiremitçi'nin o satırları...

Tuna Kiremitçi ikinci kez hamile!
GAZETECİLER.COM - Bu işte bir yalnızlık değilse de yanlışlık olmalı! Başlığı görüp Tuna Kiremitçi "erkek" değil miydi? Nasıl hamile olabilir, hem de ikinci kez? diye sormayın. 

Ayşe Arman'ın 7 Kasım 2004 tarihli, 'Karım ve ben, biz hamileyiz' başlıklı röportajında, Yasemin ile üç yıldır birlikte, iki buçuk yıldır da evli olan Tuna Kiremitçi kendi açıklamıştı "hamile" olduğunu. Ardından Yasemin'i aldatıp ayrıldığı, İclal Aydın ile yaşadığı aşkın yeniden evlilik ile sonuçlandığı, sonrasında ondan da ayrıldığı magazin dünyasını takip edenlerin iyi bildiği olaylar. 

MEĞER İKİNCİ KEZ HAMİLEYMİŞ

Kiremitçi bugün köşesinde ikinci hamileliğini ise şöyle açıkladı:

"Tuba Ünsal'ın yazdıkları iki şeyin kanıtı: Birincisi, kendisi sandığınızdan daha akıllı. İkincisi, hamileliğini Juno tarzında yaşıyor.

Ben de hayatımın ikinci hamileliğini kız kardeşim vesilesiyle yaşamakta olduğumdan, haliyle ilgilendim konuyla. Nedir Juno?

Ergen bir kızın hamileliğini anlatan, birkaç yıl önce çok başarılı olmuş bağımsız Amerikan filmi.

Özellikle başroldeki Ellen Page kardeşimizin şahane performansı sayesinde, sinemanın ikonları arasına girdi.
Bugün hamilelik sırasında "teyze" haline gelmek istemeyen hanımlar, aradıkları ilhamı Juno'da buluyor.
Rahat ve spor giysiler, genç işi hareketler ve olayı hafif dalgaya vuran tavırlarla hem stresten hem de teyzeye dönüşme tehlikesinden uzak yaşıyorlar.

Tanıdığım en gerçek sinefil olan kız kardeşimin bu yazıyı okuyunca "hadi len!" deme ihtimali olsa da, işte size ikinci hamilelik dönemimde yaptığım en sosyal tespit."

Kiremitçi
'nin köşesinin tamamını okuyabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR