MEDYA KÖŞESİ

Tüh! Yine yanlış zamanda döndük!

Farkında mısınız iki haftadır Kanal D Ana Haber'de Mehmet Ali Birand'ı göremiyoruz. Birand uzun bir aradan sonra bu akşam ekranlara döndü.

Tüh! Yine yanlış zamanda döndük!

GAZETECİLER.COM

Farkında mısınız iki haftadır Kanal D Ana Haber'de Mehmet Ali Birand'ı göremiyoruz. Tam 'Birand nerede?' diye bir haberin zamanı geldi' diye düşünüyorken anladık ki Birand da bizim gibi düşünüyormuş.

Kanal D Ana Haber Anchormani M. Ali Birand uzun bir aradan sonra bu akşam ekranlara döndü. Yılbaşı tatili nedeniyle ana haber bültenini Deniz Arman'a emanet eden Birand bu akşam ki bültende seyircisiyle buluştu.

[photos]

İki haftadır Deniz Arman'ın sunduğu Kanal D Ana Haber Bülteni böylece gerçek süvarisine kavuştu. Peki Birand nasıldı? Tatil yaramış mı kendisine? Kesinlikle evet! Hayli canlı, atak ve formundaydı. Nasıl derler, özlemiş sahaları! Her halinden belliydi. Birand işini çok özlemiş belki ama şikayet ettiği bir konu vardı ki katılmamak elde değil. Anlaşılan  Birand küçük bir zamanlama hatası yapmış.

M. Ali Birand: Her tatil dönüşü aynı şeyi yaşıyorum. Sanki kopyası gibi. Yine çok ama çok yoğun bir gündem. Politika, ekonomi, ortalık çok karışık yine. Evet nereden başlayalım...

Kısacası Birand 'Tüh yine yanlış zamanda döndük tatilden' diyerek açtı bülteni...

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar