MEDYA KÖŞESİ

TRT özel TV'lerle sidik yarışına giriyor

Bir afiş... Afişte beli silahlı bir mafya babası... Onun yanında bir çocuk...

TRT özel TV'lerle sidik yarışına giriyor
GAZETECİLER.COM- Hıncal Uluç bu taktı mı takar!
Artık 'som altından tac' olsa TRT'yi başına takmaz...
Pireyi deve yapar...
Küçük hatalar bile gözünde büyüdükçe büyür...
Ama bu kez haklı.
TRT'nin rating uğruna Polat Alemdar vari mafya kahramanları(!) yaratması kabul edilebilecek bir durum değil.
Hıncal Usta'dan okuyalım en iyisi:

"Arabama bindim, gazeteye gidiyorum.. Yol boyu duvarlar TRT'nin dev afişleri ile dolu.. Yeni bir dizi başlıyor, onu reklam ediyorlar.. Dev boyda bir mafya babası.. Belinde bir kocaman silah.. Tatlıses'i vuran cinsten.. Yanında biri daha.. Onun elinde silah.. Ve.. Ve.. Görmediyseniz inanmazsınız.. Bu iki silah reklamcısının yanında bir çocuk.. On yaşında bir çocuk..

BENİM PARAMLA POLAT ALEMDAR

Bu afişe bakacaksınız ve TRT'nin başına koşacaksınız, o diziyi izlemek için..
TRT'nin geldiği yere bakar mısınız?.. Halkın paraları ile yaşayan TRT'nin.. Benim vergimle maaş alan, benim paramla program yapanların.. Yasaları koyanlar, TRT'nin kamunun değerlerini yükseltme görevini yerine getirmesi, reklamlara bağlı kalmaması, yani reyting oyuncağı olmamasını istedikleri için, ona halkın vergilerinden bütçe koymuşlar. TRT, Özel TV'lerin Polat Alemdarları ile yarışmasın istemişler..

TRT SİDİK YARIŞINDA

Yapılana bakın.. Bu ülke çocuklara kötü örnek olmasın diye, ekranlarda sigaraları mozayıklar, buzlarken, TRT, ayni ülkenin duvarlarını, silahlı katillerin yanındaki çocuk görüntüleri ile doldurup özel TV'lerle reyting, yani, sidik (Affedersiniz) yarışına giriyor.. Ben paramı bunun için mi veriyorum, bu kuruma, İbrahim Şahin Beyefendi?."

Hıncal Uluç'un
ÇOK OKUNANLAR