MEDYA KÖŞESİ

TNT'de 200 milyon batmış!

Manken Deniz Akkaya'nın kızının babası Efe Önbilgin'in yönettiği kanal 4 yıllık performansı sonrasında bekleneni veremedi.

TNT'de 200 milyon batmış!
GAZETECİLERCOM - Bugün gazetesi yazarı Bilal Özcan, köşesinde dün ABD'li patronlar tarafından kapanacağı açıklanan TNT'nin zararının 200 milyon olduğunu yazdı ve kanalın tepe ismi Efe Önbilgin'e yüklendi.

"TNT kanalının 4 yıllık Türkiye macerası hüsranla sonuçlandı" diyen Özcan şöyle devam etti:

200 MİLYON LİRA BATTI

"Amerikalı patronun temsilcisi Rany Radd, dün televizyon kanalının çalışanlarına hitaben yaptığı açıklamada Türkiye'deki yayından vazgeçtiklerini açıkladı.

Başarısız yöneticilerin Amerikalı patronun 200 milyon lirasını batırdığı konuşuluyor. Kanalda çalışanların hemen hepsi işten çıkartıldı.

ÇALIŞANLARIN ALACAKLARI ÖDENECEK

Kanalın, sözleşmeli ve sözleşmesiz çalıştırdığı kişilere ve ekrana gelen yapımlara çok borcu olduğu belirtiliyor. Amerikalı yönetici Rany Radd, Türkiye'de 4 yıldır yayın yapan TNT'nin performansından memnun olmadıklarını açıkladı ve çalışanlara alacaklarının ödeneceğini söyledi.

Bu karar sonrasında TNT çalışanlarının büyük bir şok yaşadığı öğrenildi.

TNT, 3 Mart 2008'de yayına başlamıştı. Kanal, önceleri yabancı dizi ve filmler gösterirken son 1,5 yıldır eğlence ağırlıklı yayına dönmüştü.

DENİZ AKKAYA'NIN KIZININ BABASI

Manken Deniz Akkaya'nın kızının babası Efe Önbilgin'in yönettiği kanal 4 yıllık performansı sonrasında bekleneni veremedi.

Kızının ve kendi nafakasının ödenmediği gerekçesiyle Deniz Akkaya tarafından sık sık eleştirilen Önbilgin, gece hayatının müdavimlerinden olarak tanınıyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL'I ALAMADILAR

Deniz Akkaya üç ay önce Kanaltürk'te yayınlanan 2'nci Sayfa programına yaptığı açıklamada, çocuğunun babasının mahkemenin belirlediği edinimleri yerine getirmediğini ve sorumsuz bir hayat sürdüğünü ileri sürmüştü.

Önbilgin, geçtiğimiz yıl kanalın başına genel müdür olarak Show TV'nin tepe yöneticisi Saner Ayar'ı transfer etmiş ancak Ayar, kanalın durumunu beğenmediği için 3 ay önce görevinden ayrılmıştı.

Kanalın 4 yıldaki zararının toplam 200 milyon lirayı geçtiği iddia edilirken, sadece Kurtlar Vadisi'ne haftalık 1,5 milyon lira ödendiği ve tüm paranın peşin olarak verildiği öğrenildi.

TNT geçen yıl 'Muhteşem Yüzyıl'ı 60 milyon dolar ücretle 3 yıllığına transfer etmek istemiş ama Amerikalılar son anda bu transfere izin vermemişti.

ÇOK OKUNANLAR