MEDYA KÖŞESİ

Tezcan, sadece Babahan'ı eleştirmiyor

Zaman yazarı Ahmet Tezcan medya eleştirilerine devam ediyor. Ama tezcan bu kez muhafazakar medya içindeki bazı adresleri hedef alıyor.

Tezcan, sadece Babahan'ı eleştirmiyor
GAZETECİLER.COM
Zaman yazarı Ahmet Tezcan medya eleştirilerine devam ediyor. Ama tezcan bu kez muhafazakar medya içindeki bazı adresleri hedef alıyor. Yani eleştirinin bir yanı da özeleştiriye dönüşüyor.

Ergun Babahan
hakkındaki suçlamalarına da Tezcan. Hatta muhafazakar basında Babahan'ın onore ediliyor oluşunu da sert eleştiriyor. Bildiğiniz gibi Ergun Babahan, Mustafa Karaalioğlu'nun yönetimindeki Star gazetesinde yazıyor. Babahan, Akif Beki'nin yönetimindeki 24'de ise yorumlarıyla boy  gösteriyor.

İşte Tezcan'ın sert eleştirileri:

"Kıyameti ve mahşeri prova ediyoruz bir ölçekte. Bir samimiyet sınavından geçiyoruz. Kişiliklerimizin katmanları altına gizlediğimiz samimiyetsizliğimiz, toplumsal ve kurumsal depremlerin etkisiyle, çürümüş cesetler gibi, yürüyen mezarlara dönüşmüş bedenlerimizden, ağzımızdan, gözlerimizden, kulaklarımızdan fışkırıyor.

Nefsimi soyutlamadan söylüyorum kimse kusura bakmasın, gördüğüm bu!

Daha dün ecdadıma küfreden soysuz, cebine yazar listesi koyup yamanmak istediği kapıdan kovulunca, bugün hörgücüme yerleşmiş, "Şiştiniz mi düdük makarnaları" diye höykürüyor eski efendilerine ve ben, sırf işime geliyor, karşı tarafın sinirini bozuyor diye bu her dönemin tacizcisinin sırtını sıvazlıyorum.

Düşmanıma söven alçağı himayenin hamiyet olduğunu zannedecek kadar düşkünleşebiliyorum.

Kimse müstağni değil, depremi hep birlikte yaşıyoruz, hepimizin içi dışına çıkıyor, herkes alınabilir."

Ahmet Tezcan'ın yazısının devamı için
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar