MEDYA KÖŞESİ

Terörist değil 'Terör Uzmanı'yım!

Cumhuriyet yazarı CHP yöneticisi Mehmet Faraç, ilginç bir yazı ile kendisine atfedilen Terör Örgütü Üyesi iddiasına yanıt verdi.

Terörist değil 'Terör Uzmanı'yım!

GAZETECİLER.COM -
Kendisi ile ilgili yalan haberlerin kaynağının "her haberi 7 kez yalanlanmaya muhtaç bir internet sitesi" olduğunu ileri süren Cumhuriyet yazarı ve CHP Parti Meclisi üyesi Mehmet Faraç, "Cumartesi günü Hürriyet gazetesinde "silahlı terör örgütü üyesi" başlığıyla benimle ilgili tuhaf bir haber yayımlandı." dedi ve ilginç bir savunma ile bu iddiayı yalanladı.

Kendisinin terör örgütü üyesi değil terör uzmanı olduğunu söyleyen Faraç, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet'in sevgili avukatlarına rica ettim, dün Şişli Adliyesi'ne gidip baktılar. Ve benimle ilgili "Ergenekon" ilişkili herhangi bir soruşturmanın kesinlikle yürütülmediğini saptadılar.

"Ergenekon" da dahil olmak üzere eğer gerçekten de şiddet ve terör unsurları içeriyorsa tüm yasadışı yapılanmaları sonuna kadar reddettiğimi çeşitli platformlarda onlarca kez dile getirdim.

Görüyorum ki, kimi meslektaşlarımız TV programlarında bize atfedilen "terör uzmanı" titrini "terör örgütü üyesi" diye yanlış algılamışlar!..

Neyse ki Hürriyet'teki dostlar bugün yarın bu tuhaf yanlışı düzelteceklerini söylediler."

ÇOK OKUNANLAR