MEDYA KÖŞESİ

Telesiyej'den bir eleştiri de Canım Ailem'e!

Devam sahnelerinde sık sık hata yapan Canım Ailem'e Telesiyej'den bir tavsiye: Alın bir devamlılık yazmanı (script girl), bitsin gitsin yavu; varsa da...

Telesiyej'den bir eleştiri de Canım Ailem'e!
Devam sahnelerinde sık sık hata yapan Canım Ailem'e Telesiyej'den bir tavsiye: Alın bir devamlılık yazmanı (script girl), bitsin gitsin yavu; varsa da...

'Canım Ailem’de bir devamlılık yazmanı yok mudur

Yoksa da bir adet edinin artık derim ben!

Üzülüyoruz çünkü sonra.

Şimdi bazı tv hafiyelerinin eli kulağındadır, bizden kaçmazlara başlarlar yine; Halim, arabasını Polonezköy’de, Samim Abi’sine verip, onun kullandığı (aslında Meliha’nın olan) bozulmuş arabayı tamir ettirip İstanbul’a döndürmek üzere almamış mıydı? E nasıl oldu da Feride’yi Polonezköy dönüşünde eve kendi kırmızı arabasıyla bıraktı? Derler yani, benden söylemesi (belki de demişlerdir bile, ben görmemişimdir).

Zaten geçen haftalarda Halim’le Feride’nin ilk buluşma sahnesinde de bir devamlılık sorunu çıkmıştı filan diye hatırlatırlar yine. Yok Halim’in sakalları birden uzamış, yok arabası arıza yapmamış mıymış, nasıl olmuş da araba tamir edivermiş kendi kendini, akıllı araba Kit miymiş onunki, sudan çıkmış balık gibi ıslanmışmış da Halim sonra nasıl kuruyuvermiş, Feride’ye verdiği çiçekler nasıl yok olmuş, falan da filan.

Alın bir devamlılık yazmanı (script girl), bitsin gitsin yavu; varsa da.. bir sorun soruşturun; sıkıntısı neyin varsa çözüverin, düzelsin çocuk, dikkatini takınsın, kim ne giymiş, çıkarmış, hangi arabayı nerede bırakmış, ıslak mıymış bir önceki sahnede, kuru muymuş yoksa, not etsin bir kenara, rica edicez yani, laf vermeyelim tv yazarlarına, yazacak mevzu arıyorlar zaten!

Yoksa benim için bir mahzuru yok, böyle de seviyorum ben sizi.. son zamanlarda hep söylüyorum, şu sıra ekranın en sıcak en manalı, en sevilesi dizisi Canım Ailem diyorum.

Ama işte âlemin eli durmuyor, yazıyor da yazıyor!

Telesiyej/TARAF

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar